Discovery Science va avea un logo 3D, într-o permanentă transformare

Discovery Science va avea, din 1 iunie, un logo 3D într-o permanentă transformare, care preia forma diverselor obiecte ce reprezintă genuri ale programelor postului, de la roboţi la nave spaţiale şi picături de apă, informează Discovery Networks.

266 afișări
Imaginea articolului Discovery Science va avea un logo 3D, într-o permanentă transformare

Discovery Science va avea un logo 3D, într-o permanentă transformare

Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu şi Africa), o divizie a Discovery Communications, a anunţat, luni, într-un comunicat remis MEDIAFAX, o împrospătare a imaginii şi a grilei de programe a televiziunii Discovery Science, începând cu data de 1 iunie.

Discovery Science - difuzat în prezent în peste 68 de milioane de locuinţe din lume, inclusiv în România - va beneficia de un pachet grafic nou, caracterizat prin culori mai intense şi elemente grafice inspirate din tehnologie, precum şi de un logo 3D, care este într-o permanentă transformare. Noul logo este conceput să preia forma diverselor obiecte care reprezintă genuri ale programelor Discovery Science, de la roboţi la nave spaţiale sau picături de apă.

"Ştiinţa a devenit un gen foarte popular în multe dintre ţările în care suntem prezenţi. Discovery Science se bucură de un succes atât de mare pentru că stârneşte în permanenţă curiozitatea telespectatorilor, dar şi pentru că scoate ştiinţa din sala de clasă şi din laborator, prin programe îndrăzneţe şi inteligente. Schimbările care ţin de înfăţişare reflectă şi o evoluţie în materie de programe, care vor atrage un public mai mare, păstrând în acelaşi timp valorile de bază ale canalului", a declarat Ada Roseti, director de programe pentru Europa de Sud-Est la Discovery Networks.

Odată cu noua imagine, pe Discovery Science va avea loc premiera internaţională a noului serial "Profeţii universului SF", în regia lui Ridley Scott, autorul seriei originale "Alien".

Alte premiere difuzate pe Discovery Science în această perioadă vor fi "Mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic", "Invenţiile lui Hackett" şi "Uimitorul secol 21".

Discovery Communications este una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul programelor non-ficţiune, ajungând la peste 1,5 miliarde de abonaţi din 210 ţări.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici