"Divertis - Land of Jokes" şi "Divertis - Serviciul Român de Comedie" debutează duminică, la Pro TV

Emisiunile "Divertis - Land of Jokes" şi "Divertis - Serviciul Român de Comedie" vor debuta duminică, 4 octombrie, la Pro TV, de la ora 20.45 şi, respectiv, 21.45.

3984 afișări
Imaginea articolului "Divertis - Land of Jokes" şi "Divertis - Serviciul Român de Comedie" debutează duminică, la Pro TV

"Divertis - Land of Jokes" şi "Divertis - Serviciul Român de Comedie" debutează duminică, la Pro TV (Imagine: ProTv)

"Divertis - Land of Jokes" îşi deschide porţile la Pro TV duminică, de la ora 20.45, cu muzică, dans, dar şi scenete actuale. Telespectatorii Pro TV vor asista la o întâlnire de pomină între Elena Udrea, Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu, vor afla ce schimb de glume fac Patriciu şi Ţiriac, dar şi care sunt cele mai tari ştiri din Divertisland. Apoi, "Marea Bahmuţăreală" îşi va întâmpina primii invitaţi, fraţii Dolărescu, iar Nemuriciul va da startul unei incursiuni neobişnuite în istoria românilor.

Doru Antonesi este unul dintre fondatorii grupului Divertis, alături de Toni Grecu şi Florin Constantin. Îl imită perfect pe Emil Constantinescu, personaj pe care îl întruchipează în cele mai multe scenete. Mărturiseşte că nu s-a gândit de la început să ia în serios această ocupaţie, pe care a văzut-o ca pe o meserie mai târziu, prin anii '90. Şi-ar dori să scrie două cărţi umoristice şi deja a îndeplinit 50% din plan.

Florin Constantin este poreclit "Stamina" încă din clasa a V-a, când era îndrăgostit de botanică în general şi de profesoara care-i preda această materie în special. În "Divertis - Land of Jokes" va intra în pielea lui Adrian Nastase, C. V. Tudor, dar va interpreta şi personaje cu "prestanţă": poliţişti, doctori, directori, preoţi, toţi cu darul corupţiei.

Silviu Petcu i-a cunoscut la Iaşi pe cei care au pus bazele Divertis şi a rămas fidel grupului în toţi aceşti ani. Este renumit pentru gama largă de personaje pe care le interpretează, memorabile fiind rolurile de beţivani (Costel Păgubosu), arabi (Hassan), găini, cai, iepe, persoane cu sexul incert (Flo), muţi, iezi, toate la limita dintre uman şi hilar.

Cătălin Mireuţă a intrat în Divertis în 1987 şi este unul dintre cântăreţii grupului. Cătălin spune că tot ce a realizat împreună cu Divertis face parte din marile bucurii ale vieţii lui. A fost, pe rând, Georgel, Vlahopol, Ecaterin Teodoroiu, Manole, iar din această toamnă se pregăteşte să fie reporter de teren, dar şi să-i "dea viaţă" lui Radu Berceanu.

Doru Pârcălabu a pornit de jos, de la rolul de inginer stagiar, şi a ajuns până sus, la Împăratul Iulian şi Marian Vanghelie din scenetele Divertis. Aplecat şi spre alte graiuri, străine, poate fi lesne şi Marko Bela, dar şi oltean, ardelean, rus lipovean sau chiar chinez, ipostaze diferite pe care le va etala şi în această toamnă la Pro TV.

Cristian Greţcu este renumit pentru asemănarea şi talentul cu care îl interpretează pe Ion Iliescu, însă cu aceeaşi uşurinţă îi încarnează şi pe Prigoană, Elvis, Ştefan cel Mare şi Ţepeş Vodă. Iar calităţile sale vocale se vor face cunoscute şi în "Divertis - Land of Jokes".

Ioan Gyuri Pascu se întâlneşte în "Divertis - Land of Jokes" cu un nou personaj, Nemuriciul. Construită ca o serie de mini-filmuleţe, rubrica "Nemuriciul - Laptop-iseţul Ţării Româneşti, o sută unu de legende româneşti" îi dă ocazia lui Gyuri, dar şi celorlalţi actori din grup, să prezinte o nouă imagine asupre istoriei românilor: de la formarea poporului român până în ziua de azi, istoria se schimbă datorită unui "Nemuritor" cu mult haz.

Divertis

Valentin Gora este unul dintre scenariştii de bază ai grupului, în timp ce Paula Chirilă este una dintre achiziţiile mai noi ale grupului. Paula are şi ea intrare liberă în "Divertis - Land of Jokes", unde va cocheta cu personaje multe şi variate, printre care Elena Udrea şi Ecaterina Andronescu.

Ciprian Fanaca, zis şi Fachiru', seamănă foarte mult cu celebrul Mr. Bean. A făcut de toate, a fost student, a avut editură, a făcut politică, a făcut fotografii. Alături de trupa Divertis este celebru pentru întruchiparea lui Sorin Oprescu.

Ela Prodan este cunoscută pentru rolurile din serialele "Arestat la domiciliu" şi "Anticamera" de la Pro TV. Din această toamnă se alătură grupului, iar în "Divertis - Land of Jokes" va întruchipa cele două Elene autohtone atât de mediatizate: Băsescu şi Udrea, dar va fi şi "vocea" de la Ştirile Divertisland.

Dalma Kovacs a ajuns în gaşca de la Divertis în rol de "Voce", şi continuă în show-ul de la Pro TV să cânte şi să joace roluri de unguroaică.

Simona Stoicescu şi-a trecut în CV producţii precum "La servici", "Anticamera", "Nunta mută" şi "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", şi abia aşteaptă să-şi întâmpine invitaţii în Divertisland-ul de la Pro TV.

Ana Maria Mirică a jucat în "La bloc", "Meseriaşii" şi "Anticamera", iar din această toamnă a fost cooptată în grupul Divertis.

Cosmin Seleşi este cunoscut pentru rolurile din teatru, televiziune şi film ("Intermediar", "Schimb valutar", "La Bloc", "Entre chiens et loups", "Terminus paradis"). Alături de actorii din grupul Divertis se pregăteşte pentru întâlnirea de gradul 0 de la Cotroceni: va juca rolul premierului Boc.

Pentru Bogdan Cotleţ, "Tache", "Restul e tăcere", "California Dreamin' (Nesfârşit)" sunt doar câteva dintre producţiile cunoscute în care a jucat. "Divertis - Land of Jokes" îi pregăteşte şi lui o surpriză: va fi adversarul de temut al lui Băsescu, Mircea Geoană.

Divertis

Tot duminică, la Pro TV, va debuta, de la ora 21.45, "Serviciul Român de Comedie" (SRC), condus cu multă abilitate de Toni Grecu, care supraveghează comedia din viaţa politică, socială şi mondenă din România, prin intermediul agenţilor săi speciali. SRC îşi va prezenta echipa de agenţi speciali care, în fiecare duminică, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai comice întâmplări din viaţa politică şi mondenă din România.

Astfel, pe 4 octombrie, toţi cei care vor fi cu ochii pe Toni Grecu & co. vor afla ce face Gigi Becali acasă, înainte de a se culca, cum dă interviuri în direct din dormitor şi cum joacă table cu Mitică Dragomir ca să se calmeze, apoi va intra în scenă o conferinţă de presă cu peripeţii susţinută de Corneliu Vadim Tudor, Dan Diaconescu o va descoperi pe Elodia la el în dulap, iar Mircea Geoană, pe Ion Iliescu, la el în dulap. Nu va lipsi nici o discuţie cât se poate de interesantă şi veselă cu Regele Cioabă şi Madonna, ambii în vizită la "Serviciul Român de Comedie". "Serviciul Român de Comedie" asigură că va sluji comedia din România şi că o va aduce în faţa telespectatorilor respectând deviza: "Râzi pentru tine, râzi pentru ţară! Jos pălaria, sus comedia!".

Divertis

Toni Grecu este gazda, regizorul şi scenaristul (alături de Dragoş Stoica, Adrian Onciu, Alexandru Hâncu şi Dragoş Muşat) acestui show. Are funcţia de Director al Serviciului Român de Comedie. În fiecare duminică seara va prezenta raportul săptămânal, va sta de vorbă cu invitaţii emisiunii şi va premia cele mai comice faze, declaraţii şi personalităţi ale săptămânii, surprinse de agenţii SRC deghizaţi şi dislocaţi în teritoriu.

Dragoş Stoica este unul dintre agenţii SRC, care are rolul de a parodia personalităţi din lumea politică, dar şi de a intra în dialog cu politicieni în carne şi oase, invitaţi în emisiune. Rolurile care l-au consacrat sunt: Becali, Iliescu, Geoană, Năstase, Mitică Dragomir, Vanghelie, Vadim Tudor, Cornel Dinu, Valentin Stan, Cristoiu, Ţânţăreanu, Voiculescu.

Jojo şi-a început colaborarea cu Divertis în 2004, iar acum este în slujba "Serviciului Român de Comedie" şi spionează comedia de pe meleagurile autohtone. Pe lângă scenete, va prezenta în cadrul show-ului şi rubrica "Blondy News", în care se amestecă cu mult umor evenimentele mondene cu politica. Rolurile sale sunt, printre altele, Elena Băsescu, Alina Plugaru şi Sexy Brăileanca.

Valentin Darie este celebru pentru abilitatea cu care intră în pielea lui Traian Băsescu în scheciurile marca Divertis, deghizare pe care o va aborda cu mult talent şi haz şi ca agent al "Serviciului Român de Comedie". El este, pentru marele public, al doilea preşedinte al ţării. Nu are putere, dar are haz.

Claudiu Maier este unul dintre cei mai noi membri Divertis, fiind singurul care aduce din punct de vedere fizic cu premierul Emil Boc. "Dar aduc aşa, cam 0,001%", spune el. În sarcina agentului Maier vor mai fi personaje precum Dan Diaconescu, Nati Meir şi Cozmin Guşă.

Aniela Petreanu, cunoscută din numeroase piese de teatru, colaborează de ceva vreme cu Divertis. Ea va activa ca agent în "Serviciul Român de Comedie" şi va parodia personaje autohtone, precum Oana Zăvoranu, Monica Iacob Ridzi, Lavinia Şandru.

Cosmin Natanticu, Cristi Martin, Andreea Doinea, George Dorin Andreescu (DJ Gojira) sunt agenţii cel mai recent cooptaţi în echipa "Serviciului Român de Comedie", care vor întoarce pe toate părţile personaje cunoscute ale vieţii politice, sociale şi mondene din România, precum Radu Mazăre, Crin Antonescu, Elena Udrea, Mitică Dragomir, Piedone sau Regele Cioabă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici