Divertis vine la Pro Tv

Grupul Divertis se va regăsi, din toamnă, în grila de programe a Pro Tv, telespectatorii putând să urmărească, în fiecare duminică seara, câte două ore de umor irezistibil marca Divertis, informează televiziunea.

205 afișări
Imaginea articolului Divertis vine la Pro Tv

Divertis vine la Pro Tv (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În prima oră de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu îşi vor face de cap cu umorul în scenete actuale în care se va înghesui şi multă ficţiune, atât cât râsul să depăşească orice limite.

"Abia aşteptăm să vină toamna, să se termine vacanţele ca să putem şi noi să călătorim în ţara celor mai tari cioisuri, drimuri şi hepinesuri din lume", a declarat Silviu Petcu.

Şi a doua oră de program Divertis la Pro Tv va ameninţa graniţele distracţiei şi a bunei dispoziţii, pentru că Toni Grecu va găsi cele mai amuzate ştiri ale săptămânii, le va întoarce pe toate părţile şi le va discuta cu personalităţi reale ale scenei româneşti, fie ea politică, socială sau artistică. Alături de Toni Grecu, vor regla butoanele comediei la ceas târziu de duminică Dragoş Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Olivia Petreanu.

"Pasul făcut de Divertis spre Pro TV este un moment important, decisiv, chiar hotărâtor, care s-a desfăşurat urmând îndemnul istoric: «Români, vă ordon, treceţi PROtul!» Şi l-am trecut. Divertis se recalibrează şi, ceea ce părea în primăvară o experienţă, devine acum un lucru cert, stabil: va face două emisiuni de câte o oră, difuzate în tandem, duminică seara, fiecare cu conceptul, producţia, decorul şi distribuţia ei. Sperăm că ceea ce ne-am propus, atât eu, cât şi colegii mei, să devină un produs de divertisment tv premium, pardon, «promium». Sunt multe de spus, şi mai ales de râs, criza e în toi, purceaua e moartă în coteţ, iar politicienii profită de faptul că suntem în vacanţă şi vor să ne ia locul cu supercomedia pe care o fac. Dar agenţii noştri secreţi deghizaţi în Traian Băsescu, Marean Vanghelie, Elena Udrea, Gigi Becali, Ion Iliescu, Mircea Geoană şi ceilalţi, sunt la datorie. Nimeni nu scapă, nimeni nu mişcă, toată lumea râde. Din toamnă îi veţi vedea pe toţi în cea mai nouă producţie de divertisment din România. Şi, ca să parafrazez actuala campanie de la Pro TV, cred că va fi o emisiune, jos pălăria. Jos palaria, sus comedia!", susţine Toni Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici