Divorţ între Tucker Carlson şi Fox News

Editorialistul de dreapta şi reţeaua pro-Trump merg pe drumuri diferite, după ce, în urmă cu câteva zile, Fox News negociase o compensaţie uriaşă pentru difuzarea de ştiri false.

551 afișări
Imaginea articolului Divorţ între Tucker Carlson şi Fox News

Divorţ între Tucker Carlson şi Fox News

Furtună la Fox News şi la CNN, cele două reţele de televiziune care au cea mai mare influenţă asupra politicii americane.

Dacă în cazul reţelei din Atlanta, demiterea lui Don Lemon este un episod clar şi aşteptat (gazda ultraliberală a CNN era de mult în vizorul noilor proprietari, care vor să aducă reţeaua în alte poziţii), ieşirea de pe scenă a lui Tucker Carlson, cea mai populară gazdă a reţelei de dreapta americană, considerat chiar un posibil candidat la Casa Albă, este un fulger din senin.

Totul s-a produs dntr-o dată, pentru că vineri seara Tucker şi-a întâmpinat publicul cu un „ne vedem luni” zâmbitor.  Asta după ce Fox şi-a recunoscut vinovăţia şi a plătit despăgubiri de 787 milioane de dolari.

Mai mult, credibilitatea lui Tucker Carlson a fost compromisă de apariţia unor mesaje interne.

În comunicatul de presă cu care Fox anunţă divorţul, îi mulţumeşte lui Carlson, dar nu sunt explicate motivele pauzei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fox news,
retea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici