Dogan Media International şi Asociaţia Patronală a Editorilor Locali, în Consiliul de Onoare al CRP

Adunarea Generală a Clubului Român de Presă (CRP) a aprobat, în şedinţa de duminică, includerea în Consiliul de Onoare al Clubului a Dogan Media International SA şi a Asociaţiei Patronale a Editorilor Locali (APEL), reprezentate de Pavel Stanchev, CEO, şi, respectiv, Marius Stoianovici, preşedinte.

101 afișări
Imaginea articolului Dogan Media International şi Asociaţia Patronală a Editorilor Locali, în Consiliul de Onoare al CRP

Dogan Media International şi Asociaţia Patronală a Editorilor Locali, în Consiliul de Onoare al CRP

Conform unui comunicat al CRP, cele două organizaţii au un mandat de doi ani în Consiliu.

În plus, Adunarea Generală a CRP, reunită duminică, a validat cererile de admitere aprobate de Consiliul de Onoare. Astfel, au devenit membri ai CRP cu drepturi depline Asociaţia Patronală a Editorilor Locali (APEL), reprezentată de Marius Stoianovici, Cancan Media SRL şi Revista Ciao SRL, reprezentate de Lucian Romaşcanu, Click News SRL – cotidianul Gazeta de Olt, reprezentată de Dan Voinea, Dogan Media International SA, reprezentată de Pavel Stanchev, Media Sud Europa SA, cu Radio Sud Craiova şi Radio Prompt Beiuş, reprezentată de Dan Voinea, şi Media Sud Management SA, cotidianul Gazeta de Sud, reprezentată de Dan Voinea.

Totodată, Adunarea Generală a Clubului l-a desemnat pe Dan Voinea membru în Comisia de Cenzori a CRP.

"În perioada următoare, CRP va continua organizarea de întâlniri lunare ale membrilor cu personalităţi ale vieţii publice şi va începe organizarea Premiilor CRP", se mai arată în comunicat.

Clubul Român de Presă (CRP), înfiinţat în 1998, este o asociaţie profesională a companiilor din industria mass-media. CRP reuneşte 33 de societăţi din presa scrisă şi audiovizual şi o organizaţie profesională a presei locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici