Doi actori din Romeo şi Julieta au căzut de la balcon şi sunt în stare gravă

Doi actori din producţia Romeo şi Julieta a unui teatru din Ungaria au căzut de la balcon în timpul reprezentaţiei. Ei au ajuns la spital în stare gravă, iar directorul teatrului a intenţionat să demisioneze, potrivit BBC.

1340 afișări
Imaginea articolului Doi actori din Romeo şi Julieta au căzut de la balcon şi sunt în stare gravă

Secvenţă din „Romeo şi Julieta”

Şeful teatrului din Ungaria s-a oferit să demisioneze după ce o cădere de la balcon a rănit doi actori din producţia Romeo şi Julieta.

Júlia Szász a interpretat-o pe Julieta, iar Otto Lajos Horváth a jucat rolul lui Capulet. Cei doi sunt în stare gravă, dar stabilă, la spital.

Directorul Teatrului Naţional, Attila Vidnyánszky, s-a oferit luni să demisioneze, dar demisia a fost respinsă de ministrul culturii din Ungaria, János Csák.

Ministrul a solicitat o anchetă şi a anunţat că va lua măsuri la finalul acesteia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actori,
balcon,
ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici