Solidaritate  Donaţii pentru victimele violenţei domestice. Charlize Theron sprijină cauza cu 1 milion de dolari

  • Actriţa Charlize Theron a donat 1 milion de dolari pentru victimele violenţei domestice.
  • Violenţa domestică este un fenomen în creştere de la debutul pandemiei de COVID-19.
  • Rihanna şi Jack Dorsey se numără printre alte personalităţi care au făcut donaţii pentru victimele violenţei domestice.
81 afișări
Imaginea articolului Donaţii pentru victimele violenţei domestice. Charlize Theron sprijină cauza cu 1 milion de dolari

Charlize Theron a donat 1 milion de dolari pentru victimele violenţei domestice

Fundaţia actriţei Charlize Theron, Africa Outreach Project, a lansat o iniţiativă, Together For Her, pentru strângerea de fonduri în beneficiul victimelor violenţei domestice.

Actriţa a decis să doneze 1 milion de dolari, iar jumătate din sumă va merge la adăposturile pentru victimele violenţei domestice şi alte proiecte comunitare care oferă consiliere psihologică, servicii de sănătate şi de gestionare a crizelor, potrivit contactmusic.com.

"Pentru milioane de femei şi copii din întreaga lume care locuiesc cu cei care îi abuzează, propria casă poate fi un loc periculos", a spus Theron într-un comunicat.

Recent, şi fundaţia cântăreţei Rihanna, Clara Lionel Foundation, şi Jack Dorsey, CEO al companiei Twitter, au anunţat că vor dona 4,2 milioane de dolari unui fond special înfiinţat de primăria din Los Angeles pentru ajutorarea victimelor violenţei domestice, care nu pot merge acasă în perioada pandemiei.

Numărul cazurilor de violenţă domestică a crescut semnificativ la nivel mondial de la debutul pandemiei de COVID-19, în contextul în care familiile sunt obligate să se izoleze la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici