Dorian Popa, despre comedia „Oh, Ramona!”: E un pas cu dreptul pentru cinematografia românească | VIDEO

Cântăreţul Dorian Popa a încercat să îi explice actorului din rolul principal din comedia ”Oh, Ramona!” ce poate să îl motiveze să meargă la sală şi s-a arătat intrigat de ce a văzut: ”E un pas cu dreptul pentru cinematografia românească”, a arătat vedeta marţi într-un dialog cu vloggeriţa Mimi.

1299 afișări
Imaginea articolului Dorian Popa, despre comedia „Oh, Ramona!”: E un pas cu dreptul pentru cinematografia românească | VIDEO

Dorian Popa, despre comedia „Oh, Ramona!”: E un pas cu dreptul pentru cinematografia românească | VIDEO

”Filmul este monumental. O producţie de calitate superioară, pot să spun asta şi doar din trailer, cred că dacă voi vedea filmul întreg voi fi şi mai impresionat”, a spus Dorian, care este născut în Constanţa, unul dintre oraşele în care s-a filmat ”Oh, Ramona!”.

”Tu erai crush-ul meu din «Pariu cu viaţa»”, a mărturisit Mimi.

”Sunt pe cale să-mi deschid propria mea sală de forţă. În Domneşti, pentru toţi vecinii mei de la sat”, a dezvăluit cântăreţul care i-a explicat lui Bogdan Iancu, interpretul rolului principal din film, cum poate să găsească motivaţia să meargă la sală:”Dacă tu vrei să faci sport, asta trebuie să existe în tine. Cum îţi poţi da seama? Asta îţi spun eu: mergi cel puţin o lună jumătate, două luni forţat la sală, pentru că la început nimic nu este uşor şi nimic nu este plăcut. Vezi dacă îţi vor veni rezultatele, vezi dacă rezultatele te fac să te simţi recompensat şi, dacă tot amalgamul ăsta de informaţii te face să te simţi bine, cu siguranţă sufletul îţi va spune «rămâi în sală, acolo, că acolo e bine». Mai presus de partea fizică, ce îţi pot spune eu legat de sală este că acolo te poţi debarasa de energiile negative, nu-mi dau seama dacă munceşti sau nu, că nu îmi dau seama ce vârstă ai, dar îţi pot spune că, după o zi de muncă, un antrenament este excepţional pentru că te curăţă de tot vibe-ul ăla prost din ziua aia. Ai o problemă acasă, ai o problemă în viaţă, eşti îndrăgostit şi te-a lăsat iubita, te duci la sală, tragi de fiarele alea un pic şi te întorci mult mai pozitiv”, a arătat Popa.

Cântăreţul a povestit cum, în adolescenţă, mergea la petreceri de majorat neinvitat: ”ajunsesem gaşca cea mai funny de la majorate, ştiai că vin tâmpiţii neinvitaţi”, a povestit Dorian, care a recunoscut că ideea i-a venit văzând filmul ”Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers”.

”Dacă aş fi rămas corigent, nu aş fi fost aici întreg din punct de vedere fizic. De ce? Puteţi întreba Luminiţa Popa pe Instagram, întrebaţi «Doamnă, ce aveaţi cu băiatul de l-aţi altoit în felul ăsta, ce v-a făcut?». Nu ştiu, cert este că în galantarul meu nu exista corigenţă”, a recunoscut Popa că a avut şi o limită în ”nebuniile” adolescenţei.

”Pe vremea când tatăl meu trăia, m-a dus în câmp şi avea o Dacie, n-am să uit niciodată, cu o cutie de viteze de Opel. Am condus pe câmp şi mi-amintesc că, printre puţinele laude de-a lungul vieţii mi-a zis «mă, tu chiar ştii să conduci, măi, prostule»”, şi-a amintit cântăreţul.

”Matiz-ul ăla l-am hăţănit de l-a luat dracu´. La 18 ani, într-un context de viaţă, nu ca al celor din ziua de astăzi, cu Youtube, erai mai strâns, nişte maşinuţă, nişte şcoliţă, un cico şi cam asta era toată treaba. În Constanţa, aviz cunoscătorilor, era o zonă care nu era tocmai amenajată, Portul Constanţa. Nu existau toate cafenelele alea pe care le vedeţi voi acum. Era un port trist şi abandonat. Şi se mergea în port. O să vă spun doar asta: când ajungeai în port erau câte 40-50 de maşini parcate, toate aburite. Nu vedeai nimic în nicio maşină”, a confirmat cântăreţul când a fost întrebat dacă a făcut dragoste în maşină.

Printre prostiile de care nu e mândru, se numără o despărţire: ”Eram la un local în Constanţa. Nu înţeleg de ce ne despărţiserăm, eram clasa a IX-a sau a X-a, un prost, un dobitoc. Şi îmi spunea «Dar, te rog, hai, vino să vorbim că...», iar dobitocul din mine de la acea vârstă, un prost, un necopt, un indolent, i-a spus «nu pot să vin pentru că îmi murdăresc adidaşii şi doar ce i-am luat»”, a recunoscut Popa.

Dorian Popa a mai povestit şi că, în 2015, a avut suspendat permisul de conducere şase luni din douăsprezece. ”Dacă însumez toate amenzile din viaţa mea...”, a glumit vedeta, care a vorbit şi despre planul de a-şi cumpăra un Bentley Continental GT în următorii trei ani.

Până atunci, cântăreţul s-a declarat cucerit de ce a văzut din comedia ”Oh, Ramona!”: ”Cu siguranţă este un pas cu dreptul pentru cinematografia românească... Este primul film românesc în limba engleză la nivel premium, din ce am văzut eu cu ochii mei”, a explicat Dorian Popa.

”Oamenii cei mai cool merg primii la film, nu aşteaptă o săptămână sau două”, crede Mimi, care a vorbit despre faptul că ”Oh, Ramona!” va rula în avanpremieră pe 13 şi 14 februarie, înainte să intre în cinematografele din ţară.

Dorian Popa este actor, compozitor, dansator şi cântăreţ. A devenit cunoscut după ce a jucat în serialul ”Pariu cu viaţa” împreună cu colegii săi din Lala Band.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/

Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/?hl=ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici