Dragoş Pătraru, cu un nou sezon al emisiunii "Starea naţiei", din 31 august, la TVR

Dragoş Pătraru revine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii de autor "Starea naţiei", care va fi difuzată din 31 august, de luni până joi şi duminica, de la ora ora 22.00, informează Televiziunea Română.

2076 afișări
Imaginea articolului Dragoş Pătraru, cu un nou sezon al emisiunii "Starea naţiei", din 31 august, la TVR

Dragoş Pătraru, cu un nou sezon al emisiunii "Starea naţiei", din 31 august, la TVR

Emisiunea "Starea naţiei" va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut.

"TVR ne-a anunţat de schimbarea orei «Starea naţiei» imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. «Starea naţiei» a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1", spune Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul programului "Starea naţiei".

Acesta spune că, deşi a avut oferte şi de la televiziuni comerciale, a preferat să continue colaborarea cu TVR. "Credem că misiunea publică a TVR şi viziunea noastră despre ceea ce un astfel de show de televiziune ar trebui să fie se suprapun. Mergem pe aceleaşi idei cu care s-au obişnuit telespectatorii noştri: în primul rând, echilibru, de care am dat dovadă şi în primul sezon. Apoi, vom urmări permanent, ambalând cu umor subiectele abordate, creşterea rezistenţei la manipulare, dezvoltarea spiritului critic şi combaterea stereotipurilor de gândire", precizează Dragoş Pătraru.

"Starea naţiei" este o emisiune care se realizează împreună cu telespectatorii ei, ale căror propuneri pentru subiecte se regăsesc în sumarul zilnic al programului. "Şi pentru că telespectatorii vor să ne vadă mai mult, în noul sezon avem cinci premiere în loc de patru: luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la 22.00, cu reluare dimineaţa, de la ora 09.00. În plus, ediţia «best of» va fi difuzată sâmbăta dimineaţa", mai spune Dragoş Pătraru.

Acesta şi-a început colaborarea cu Televiziunea Română în septembrie 2014, când a adus "Starea naţiei" la TVR 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici