Drama romantică "Jurnalul/ The Notebook" va fi transformată într-un spectacol pe Broadway

Drama romantică din filmul de succes "Jurnalul/ The Notebook", regizat de Nick Cassavetes şi lansat în 2004, va fi transformată într-un spectacol muzical pe Broadway, New York, anunţă Variety.

266 afișări
Imaginea articolului Drama romantică "Jurnalul/ The Notebook" va fi transformată într-un spectacol pe Broadway

Drama romantică "Jurnalul/ The Notebook" va fi transformată într-un spectacol pe Broadway

Filmul care a dus la o poveste de dragoste între Ryan Gosling şi Rachel McAdams în viaţa reală este în curs de adaptare pentru o variantă muzicală pe Broadway. Cantautoarea Ingrid Michaelson a declarat în timpul unei emisiuni difuzate joi de televiziunea americană NBC că lucrează la adaptare de mai bine de un an.

Textul spectacolului este scris de Bekah Brunstetter, care colaborează pentru producţie cu Nicholas Sparks, autorul romanului de la care a pornit şi filmul.

Sparks a comentat pe platforma de micro-blogging Twitter că este încântat să facă parte din echipa care va duce povestea din carte pe scenă.

Romanul urmăreşte povestea unui cuplu, de la greutăţile primelor momente până spre sfârşitul vieţii celor doi, şi a fost publicat în 1996. Adaptarea cinematografică i-a avut pe Gosling şi McAdams în rolurile celor doi care se îndrăgostesc în anii ´40, se despart şi apoi se reîntâlnesc. Cu toate că receptarea critică i-a fost nefavorabilă, filmul a devenit una dintre poveştile de dragoste cele mai cunoscute. Actorii din rolurile principale au rămas împreună până în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici