Video După modelul Borat, este rândul lui Brüno să fie dat în judecată

"Brüno", cel mai recent film al lui Sacha Baron Cohen, nu a fost lansat încă în cinematografe, însă noua comedie pe care şi-a pus marca celebrul actor se bucură deja de o mediatizare excesivă, pe modelul celei de care a beneficiat şi filmul "Borat".

127 afișări

Sacha Baron Cohen şi compania NBC Universal au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că, în urma unui incident din timpul filmărilor la comedia "Brüno", ar fi rămas paralizată.

Richelle Olson susţine că a fost grav rănită în urma unei altercaţii cu Sacha Baron Cohen şi echipa lui de filmare, prezentă la un turneu de bingo desfăşurat în Palmdale, California, în urmă cu doi ani. Reclamanta susţine că în prezent are nevoie de un scaun cu rotile sau de un baston pentru a se deplasa. Daunele solicitate sunt de peste 25.000 de dolari.

Filmul lui Sacha Baron Cohen din 2006, "Borat", a fost urmat de numeroase procese intentate de oameni care au susţinut că au fost înşelaţi şi umiliţi de actor.

În momentul de faţă nu se ştie dacă scena incidentului suferit de Olson va fi inclusă în noua comedie semnată de Sacha Baron Cohen, "Brüno". Documentaţia prezentată pentru proces confirmă faptul că Olson, aparent, semnase un contract în acest sens, însă, potrivit spuselor acesteia, documentul a fost semnat sub constrângere şi prezintă mai multe neclarităţi.

Filmul "Brüno", a cărui premieră în România va avea loc pe 31 iulie, prezintă povestea unui excentric prezentator gay din Austria.

Recent, "Brüno" a apărut iar pe prima pagină a ziarelor internaţionale, în urma scandalului declanşat la ediţia de anul acesta a MTV Movie Awards. Invitat să înmâneze un premiu, Sacha Baron Coen l-a adus la ceremonie, care a avut loc duminică, pe noul său personaj, Brüno. Astfel, el şi-a făcut intrarea în scenă atârnat de un cablu şi a aterizat direct pe faţa rapperului Eminem, stârnind o adevărată isterie atât în rândul vedetelor invitate la eveniment, cât şi în rândul spectatorilor şi al presei care a urmărit evenimentul. Ulterior, s-a aflat că momentul a fost unul regizat.

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care descoperă Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă şi a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici