Ed Sheeran va lansa un nou album în 2023: este al şaselea al vedetei

Ed Sheeran a anunţat pe Instagram că în 2023 va lansa al şaselea album al său.

215 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran va lansa un nou album în 2023: este al şaselea al vedetei

Ed Sheeran va lansa un nou album în 2023: este al şaselea al vedetei

„Ne vedem anul viitor pentru noul album”. Cu aceste câteva cuvinte, postate pe contul său de Instagram, cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat lansarea celui de-al şaselea album al său, scrie BFM.Tv

Albumul precedent al lui Ed Sheeran, impulsionat de succesul unor hituri precum Bad Habits, Shivers şi Visiting Hours, a fost lansat în octombrie 2021. Acesta a fost primul său album solo în patru ani - în 2019 lansase albumul de duete No.6 Collaborations Project.

Ed Sheeran a dezvăluit o baladă inedită intitulată Afterglow care nu va apărea pe noul album. „Este doar un cântec pe care îl iubesc şi sper să vă placă. Ascultaţi cu atenţie”, a spus el.

De asemenea, cântăreţul şi-a diversificat activităţile, apărând în filmul Red Notice de pe Netflix. De asemenea, a cântat în duet cu Vianney, în timp ce pregătea un documentar despre cariera sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici