Editura Librex lansează ,,Atitudinea – Superputerea ta“, cartea care va revoluţiona tot ce ştiai despre succesul în viaţă şi carieră!

Editura Librex îşi îmbogăţeşte colecţia de cărţi de dezvoltare personală cu titlul ,,Atitudinea – Superputerea ta“, de Eduardo Clemente, o carte obligatorie pe lista celor care sunt interesaţi de dezvoltarea încrederii în sine, de gestionarea emoţiilor şi descoperirea strategiilor pentru a lua cele mai bune decizii şi a depăşi obstacolele din carieră şi viaţa personală mai uşor.

403 afișări
Imaginea articolului Editura Librex lansează ,,Atitudinea – Superputerea ta“, cartea care va revoluţiona tot ce ştiai despre succesul în viaţă şi carieră!

Te-ai întrebat vreodată ce îi diferenţiază pe oamenii de succes de restul lumii? Este vorba despre cunoştinţele, abilităţile lor sau despre altceva? Această carte aprofundează ideea că atitudinea este adevărata superputere care te poate propulsa spre înălţimi extraordinare!

ATITUDINEA – Superputerea ta este gata să revoluţioneze tot ce ştiai despre succesul în viaţă şi în carieră!

Este atitudinea felul în care ne percepem pe noi înşine sau cum ne percep ceilalţi? Este atitudinea noastră acelaşi lucru cu personalitatea noastră? Cum putem avea cea mai bună atitudine pentru a reuşi în viaţă?

ATITUDINEA – Superputerea ta răspunde în mod cuprinzător la toate aceste întrebări! Această carte nu ne spune doar ce face atitudinea noastră, ci şi cum să o îmbunătăţim, cum să o folosim ca pe o superputere pentru a reuşi în viaţă, mai ales în carieră.

Ce vei găsi în acestă carte?

Lecţii practice: vei găsi o multitudine de lecţii practice care pot fi aplicate cu uşurinţă în viaţa ta.

Un stil de scriere captivant şi motivant: te vei simţi ca şi cum ai avea o discuţie personală cu un mentor.

Exemple din viaţa reală: vei citi despre cazuri din viaţa şi cariera autorului care explică eficient conceptele discutate în carte.

Structură uşor de înţeles: vei găsi uşor diverse componente care alcătuiesc atitudinea, inclusiv pozitivitatea, inteligenţa emoţională, încrederea şi rezistenţa.

Este important să înveţi să-ţi foloseşti atitudinea ca pe o rampă de lansare către succes.

Autorul afirmă că atitudinea ta nu este acelasi lucru cu personalitatea ta, îţi poţi schimba atitudinea fără să schimbi cine eşti, iar cu o mentalitate potrivită pentru învaţare şi înţelegere, atitudinea poate fi folosită pentru a obţine cele mai bune rezultate în carieră şi în viaţă.

Primul pas este să înţelegi cum te percep ceilalţi; abia apoi poţi ajusta lucrurile pentru ca ele să funcţioneze cel mai bine pentru tine.

Cartea nu este un manual de ritualuri zilnice pentru obţinerea controlului, ci este o colecţie de resurse pe care le poţi folosi pentru a evalua problemele şi a găsi soluţiile şi modalităţile care funcţionează cel mai bine pentru tine.

De-a lungul cărţii, vei învăţa să accepţi modul în care esti perceput de către cei din jur şi să-ţi cultivi o mentalitate orientată către dezvoltare

În plus, sunt abordate aspecte ale vieţii profesionale, cum ar fi adaptarea vieţii personale în functie de schimbările de la locul de muncă, productivitatea şi, cel mai important, folosirea inteligenţei emoţionale pentru a empatiza cu oamenii.

Totul în carte este susţinut de fapte şi explicaţii bazate pe studii de caz, precum şi de o înţelegere aprofundată a subiectului în cauză. Atitudinea – Superputerea ta te va ajuta să îţi menţii o perspectivă pozitivă asupra vieţii; chiar dacă lucrurile nu merg conform planului, vei învăţa să accepţi şi să te adaptezi.

Este o carte importantă pe care toată lumea ar trebui să o citeasca. Prin cele zece capitole simple şi uşor de citit, autorul te învaţă cum să obţii stabilitate financiară, mentală, profesională şi personală.

Părerile cititorilor pe Goodreads

"Conţinutul cărţii este cu adevărat captivant şi merită să fie citit. Am simţit această carte ca pe un prânz plin de energie sau ca pe o doză puternică de espresso."

"Este o carte grozavă şi utilă ca un ghid de referinţă rapidă pentru trăsături, care îi ajută pe oameni să devină cei mai buni dintre ei înşişi."

”Cea mai bună parte a acestei carti este că fiecare dintre faptele prezentate în ea este susţinută de câteva exerciţii şi scenarii care te vor face să crezi mai mult în ele. Autorul a păstrat cu grijă un limbaj lucid pentru a face ca subiecte atât de profunde să fie uşor de înţeles. Plină de concepte amuzante, această carte a fost, într-adevăr, una inspirată!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici