Emilian Isăilă părăseşte Evenimentul Zilei

Emilian Isăilă a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că părăseşte funcţia de editor coordonator al ediţiei de duminică a cotidianului Evenimentul Zilei pentru funcţia de redactor-şef adjunct al cotidianului Adevărul.

184 afișări
Imaginea articolului Emilian Isăilă părăseşte Evenimentul Zilei

Emilian Isăilă părăseşte Evenimentul Zilei

Isăilă va ocupa, alături de Ovidiu Nahoi şi Ion M. Ioniţă, funcţia de redactor-şef adjunct al Adevărul.

În urmă cu două săptămâni, Grigore Cartianu, redactor-şef adjunct al Evenimentul Zilei, a declarat că părăseşte această funcţie, pentru a deveni redactor-şef al cotidianului Adevărul, post ocupat în prezent de Laurenţiu Ciocăzanu.

Prima plecare de la EVZ a fost cea a jurnalistului Răzvan Ionescu, care a anunţat, în urmă cu o lună, că demisionează din funcţia de redactor-şef al cotidianului Evenimentul Zilei, invocând diferenţa de viziune între el şi managementul Ringier în ceea ce priveşte "perspectivele şi soluţiile vizate" pentru ziar.

Emilian Isăilă este editor la Evenimentul Zilei din 2005 şi lucrează în presă din 1992.

Cotidianul Evenimentul Zilei este editat de trustul Ringier România, din al cărui portofoliu mai fac parte tabloidul Libertatea, săptămânalul economic Capital, gratuitul Compact şi o serie de reviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici