Emisiunea "Interni de milioane", în premieră la BBC Knowledge, începând din 11 aprilie

BBC Knowledge va difuza, începând de vineri, 11 aprilie, de la ora 23.00, emisiunea "Interni de milioane", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

120 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Interni de milioane", în premieră la BBC Knowledge, începând din 11 aprilie

Emisiunea "Interni de milioane", în premieră la BBC Knowledge, începând din 11 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Show-ul, produs în exclusivitate pentru BBC Knowledge, prezintă, pe parcursul a zece episoade, o serie de tineri antreprenori de succes din întreaga lume care pretind, timp de o săptămână, că sunt stagiari şi doresc să relanseze diverse afaceri, aflate în impas.

Aceştia monitorizează companiile din interior, între îndatoriri precum făcutul cafelei şi îndeplinirea unor sarcini mărunte, iar, sub masca inocenţei vârstei lor, ajung să câştige încrederea personalului şi să identifice problemele. După ce îşi dezvăluie, în cele din urmă, identitatea reală, internii restructurează activitatea acestor companii printr-o serie de idei inspirate.

De exemplu, în primul episod, Juliette Brindak (în vârstă de 24 de ani), o antreprenoare de succes din Connecticut (SUA), încearcă să schimbe soarta unui lanţ de magazine de sutiene din nord-estul Angliei, în timp ce, în al doilea episod, tânărul Gary Martin (25 de ani) încearcă să salveze o mică afacere cu probleme ce oferă turiştilor posibilitatea de a fi fotografiaţi în diverse costume istorice.

Televiziunea BBC Knowledge s-a lansat pentru prima dată în 2013 în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. În România, televiziunea BBC Knowledge poate fi recepţionată în reţelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici