Emisiunea "M Magazin" prezintă cele mai noi ştiri mondene, în fiecare zi, de luni până joi, la TVR 2

TVR 2 difuzează începând de luni, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30, emisiunea "M Magazin", a cărei gazdă este Monica Colceriu, telespectatorii având ocazia să pătrundă în culisele celor mai importante evenimente mondene din Bucureşti, informează televiziunea.

699 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "M Magazin" prezintă cele mai noi ştiri mondene, în fiecare zi, de luni până joi, la TVR 2

Emisiunea "M Magazin" prezintă cele mai noi ştiri mondene, în fiecare zi, de luni până joi, la TVR 2

Astfel, telespectatorii vor fi conectaţi la noutăţile din viaţa vedetelor din showbizul românesc şi vor putea urmări declaraţii în exclusivitate de la cele mai cunoscute celebrităţi din România. Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Cum se distrează vedetele? Ce fac acestea în timpul liber? Cum se îmbracă? Ce pasiuni şi ce preferinţe au? Cum îşi păstrează frumuseţea? - sunt doar câteva dintre întrebările la care "M Magazin" va încerca să găsească răspunsurile în fiecare săptămână, la TVR 2.

"M Magazin" este un "celebrity news" cu aer dinamic, dar şi ironic pe alocuri, care prezintă nu numai lumea mondenă a capitalei, ci şi un tablou cât se poate de viu şi de colorat al "visului american". Astfel, alături de ştirile despre viaţa mondenă din România, sunt dezvăluite şi detalii din viaţa vedetelor internaţionale.

Şi pentru că, de mai multe ori, celebritatea rezonează cu universul Hollywoodului, cele mai proaspete ştiri de pe "covorul roşu" vor avea rezervat un spaţiu special în cadrul emisiunii mondene de la TVR 2.

Ediţia de debut a emisiunii "M Magazin", care va putea fi urmărită luni, de la ora 21.30, va dezvălui secretul frumuseţii Andreei Raicu, greutăţile pe care le întâmpină câteva dintre mămicile celebre din România, dar şi ce legătură specială există între Toto Cutugno şi Ramona Bădescu.

Din echipa condusă de producătorul şi regizorul Petre Năstase fac parte Alexandra Rotărescu (redactor-şef) şi Roxana Iliescu, care va avea o rubrică în fiecare zi de joi, denumită "Lumea Roxanei".

"M Magazin" este o coproducţie TVR 2 şi Art Focus International.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici