Emisiunea "România, te iubesc!" a fost lider de audienţă

Ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", în care a fost prezentată ancheta "România, marea defrişare", a fost lider de audienţă, informează Pro TV.

416 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "România, te iubesc!" a fost lider de audienţă

Emisiunea "România, te iubesc! " a fost lider de audienţă

"România, marea defrişare", ancheta realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima şi difuzată duminică, în cadrul emisiunii "România, te iubesc!" a ţinut telespectatorii cu ochii pe Pro TV.

Astfel, în intervalul 17.59 - 19.00, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani 5,8 puncte de rating şi 17,9% cotă de piaţă, de două ori mai mult faţă de Antena 1, clasată pe locul al doilea, cu doar 2,8 puncte de rating şi 8,8 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul din mediul urban Pro TV a fost pe primul loc, cu o medie de 5,2 puncte de rating şi 13,5 procente din cota de piaţă. Antena 1, care ocupa şi de această dată locul al doilea avea 3,7 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici