Expoziţia digitală de fotografie "Mediafax Foto-Best of 1990-2011", la Vodafone Experience Store

Vizitatorii Vodafone Experience Store se vor putea bucura de o selecţie a celor mai frumoase fotografii "Best of 1990-2011" din catalogul anual Mediafax Foto, în perioada 1 - 6 august, cele 30 de imagini, de o calitate excepţională, rulând pe ecranele LCD din magazin.

199 afișări
Imaginea articolului Expoziţia digitală de fotografie "Mediafax Foto-Best of 1990-2011", la Vodafone Experience Store

Expoziţia digitală de fotografie "Mediafax Foto-Best of 1990-2011", la Vodafone Experience Store

Anul acesta, Vodafone a susţinut atât expoziţia de fotografie desfăşurată în luna iunie la Muzeul Naţional de Artă al României, cât şi editarea albumului foto care conţine cele mai bune fotografii realizate de fotoreporteri şi colaboratori Mediafax Foto, în perioada 1990 - 2011.

Imaginile Mediafax Foto surprind România ultimilor 20 de ani, dar şi personalităţi în ipostaze inedite. Printre fotografii ale căror imagini vor fi expuse se numără atât nume consacrate, câştigători ai unor premii internaţionale, cât şi tinere talente: Toni Salabasev, Bogdan Maran, Cătălin Abagiu, Mugur Vărzariu, Marius Nemeş, Bogdan Baraghin, Mircea Roşca, Ovidiu Matiu, Remus Badea, Radu Vioreanu, Bogdan Stamatin, Bogdan Iordache, Andreea Balaurea, Andrei Pungovschi, Laszlo Mihaly, Cristi Preda, Marius Vasilică, Luiza Puiu, Emanuel Parvu, Egyed Ufo Zoltan, Octav Ganea, Valentina Sarosi. În fiecare zi, cele mai importante publicaţii din România, dar şi presa internaţionala, preiau fotografiile realizate de fotoreporterii şi colaboratorii agenţiei de presă Mediafax.

Deschis pe 26 iulie, în AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store este un spaţiu în care toţi fanii tehnologiei pot să se bucure de o experienţă cu adevărat inovatoare, care îmbină accesul direct şi facil la tehnologia şi gadget-urile de ultimă generaţie cu o interacţiune personalizată şi cât mai caldă cu vizitatorii şi clienţii.

Vodafone Experience Store este şi un spaţiu de desfăşurare a evenimentelor culturale, a lansărilor de terminale, precum şi a multor altor proiecte desfăşurate de Vodafone sau de partenerii săi, inclusiv acţiunile Fundaţiei Vodafone şi din zona de responsabilitate socială.

Astfel, începând cu ziua lansării, magazinul expune o selecţie de obiecte vestimentare din colecţia "Patzaikin România Olimpică". Un brand 100% românesc, colecţia Patzaikin România Olimpică este vestimentaţia oficială a delegaţiei României la ceremoniile de gală de la Jocurile Olimpice de la Londra şi este concepută în beneficiul proiectelor sociale de dezvoltare a comunităţilor din Delta Dunării. Patzaikin este un brand autentic românesc şi o platformă de creaţie în care colaborează artişti, designeri şi meşteri inspiraţi de un mare campion.

De asemenea, magazinul va găzdui expoziţii ale tinerilor artişti, dându-le acestora şansa de a debuta în faţa publicului. Special în această perioadă, toţi cei care vizitează Vodafone Experience Store vor avea parte de multe surprize. Mai multe detalii despre evenimentele care vor avea loc în magazin pot fi găsite pe https://www.vodafone.ro/experience-store.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Furnizează zilnic cel mai consistent flux românesc de fotografie de eveniment şi constituie liantul dintre mass-media şi evenimentele majore din România. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru România al serviciului fotografic AFP, iar din 2007 distribuie serviciul de fotografie şi arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicaţii online locale, companii comerciale, agenţii de PR şi ONG-uri. În 2009, Mediafax Foto a devenit distribuitor al imaginilor age fotostock pentru ziare, reviste, new media, edituri şi agenţii de publicitate.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, cu 406,4 milioane de clienţi în întreaga lume. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici