Expoziţie de pictură a naistului Gheorghe Zamfir, la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia găzduieşte, timp de aproximativ o lună, o inedită expoziţie cu picturi realizate de celebrul naist Gheorghe Zamfir.

125 afișări
Imaginea articolului Expoziţie de pictură a naistului Gheorghe Zamfir, la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Expoziţie de pictură a naistului Gheorghe Zamfir, la Muzeul Unirii din Alba Iulia (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Expoziţia "Doi pictori, două epoci, două gândiri, două simţiri, doi români. Gheorghe Zamfir şi Petru Beca" a fost vernisată joi seară şi cuprinde lucrări ale naistului Gheorghe Zamfir, dar şi ale unui tânăr pictor şi scriitor din Alba, Petru Beca.

Vernisajul expoziţiei a fost însoţit de lansarea volumului de poezie al lui Petru Beca, "Exerciţii lichide pentru desfigurare în formula lui zero", de recitalul maestrului Gheorghe Zamfir şi al cvartetului Celestial.

Expoziţia va fi deschisă până în 31 iulie, fiind organizată de Consiliul Judeţean Alba, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Alba şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici