Expoziţiile de pictură şi ceramică Art Yourself Gallery în luna martie: „Ieri” şi „Ivoar” | GALERIE FOTO

Art Yourself Gallery anunţă cele mai importante expoziţii din această perioadă, „Ieri”- expoziţie de pictură (Iulia Şchiopu) şi „Ivoar”- expoziţie de ceramică (Mihaela Obada).

358 afișări
Imaginea articolului Expoziţiile de pictură şi ceramică Art Yourself Gallery în luna martie: „Ieri” şi „Ivoar” | GALERIE FOTO

Expoziţiile de pictură şi ceramică Art Yourself Gallery în luna martie: „Ieri” şi „Ivoar” | GALERIE FOTO

Expoziţia de pictură „Ieri” a Iuliei Schiopu are loc în perioada 6 martie- 1 aprilie.

„Cred că niciodată nu putem uita de timp, suntem într-un dialog permanent cu el, negociem, ne raportăm la el, trişăm, proiectăm. Toate acestea sunt motive pentru care l-am adus mereu în lucrările mele, l-am citat, parafrazat sau strecurat subtil printre teme. Dacă, în general, mâine este cel care ne fascinează, nelinişteşte şi ne face sa visăm, eu m-am întors în ieri, timpul format din toate secvenţele care ne compun ca într-un puzzle dinamic şi multidimensional. Acolo e copilăria noastră, povestile de viaţă ale celor dinainte pe care încercăm sa le decodăm căutând printre fotografii sau sertare vechi; noi. Suntem suma tuturor acestor ieri, pentru că trecutul este cel care ne defineşte, care ne rescrie cu fiecare secundă nouă trăită. Pornind de la madlenele lui Proust, am căutat în trecutul meu, în cel colectiv sau al altora în dorinţa de a regăsi nişte repere, momentul de reverie sau de emoţie intensă, formula de aur cu care pot deschide portalul acelui ¨mâine, clipa mereu amânată cu încă o zi”, spune autoarea.

Expoziţia de ceramică „Ivoar” o puteţi vizita tot în perioada 6 martie- 1 aprilie.

„Lumina şi umbra, plinul şi golul, textura,culoarea, atribute ale semnului plastic, au fost avute în vedere la realizarea lucrărilor expuse. Formele simple, uşor de citit, concave sau convexe (funcƫie cum le aşezăm) doresc să exprime libertatea de expresie, optimismul şi invită privitorul la creaƫie. Detaliile vin să aducă noi jocuri ale luminii”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici