Facebook Timeline - Cum poţi reveni la vechea interfaţă

Interfaţa Timeline este criticată de numeroşi utilizatatori ai reţelei de socializare Facebook. Fără îndoială, motivul principal ţine de aspect (sau aşa ar trebui), căci despre intimitate nu poate fi vorba. Şi cu interfaţa veche, şi cu Timeline-ul, descoperirea anumitor momente din viaţă este la îndemâna prietenilor tăi, acceptaţi de cele mai multe ori cu o lejeritate soră cu nepăsarea.

1027 afișări
Imaginea articolului Facebook Timeline - Cum poţi reveni la vechea interfaţă

Facebook

Astfel, momente sensibile când, sub influenţa unei anumite stări (prea euforice sau, dimpotrivă, de tristeţe), te-au determinat să postezi status-uri şi / sau fotografii compromiţătoare, pot fi văzute şi folosite împotriva ta de către persoane rău voitoare.

Nu o să lansăm acum o dezabatere pe această temă, bănuim că ştiţi ce presupune Facebook şi cum se pot ascunde informaţiile sensibile. O să ne axăm pe aspect şi o să vă spunem cum scăpaţi de Timeline pentru a reveni la vechea interfaţă, pe care o considerăm mai practică.

Citeşte mai multe despre metoda în care poţi reveni la vechea interfaţă a Facebook pe www.go4it.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici