Fanii serialului "Hannibal" au lansat o petiţie prin care solicită continuarea acestui show TV - VIDEO

Fanii serialului "Hannibal", produs de postul NBC, care se va încheia pe 27 august, după difuzarea celui de-al treilea sezon, au lansat o petiţie online, marţi, prin care solicită continuarea acestui show TV, informează contactmusic.com.

686 afișări
Imaginea articolului Fanii serialului "Hannibal" au lansat o petiţie prin care solicită continuarea acestui show TV - VIDEO

Fanii serialului "Hannibal" au lansat o petiţie prin care solicită continuarea acestui show TV (Captură video)

Bryan Fuller, creatorul serialului, a anunţat că această producţie TV, apreciată de criticii de film, care relatează anii de tinereţe ai personajului Hannibal Lecter, un psihiatru asasin în serie şi canibal, devenit celebru graţie interpretării lui Anthony Hopkins din filmul "Tăcerea mieilor", se va încheia definitiv odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, la sfârşitul lunii august.

Potrivit unor surse, decizia producătorilor de la NBC de a pune un punct final acestui serial de succes a avut legătură cu o problemă care ţine de drepturile de autor. Bryan Fuller ar fi dorit să introducă personajul Clarice Starling în sezonul al patrulea al serialului "Hannibal", însă drepturile asupra acestui personaj, interpretat de actriţa Jodie Foster în filmul "Tăcerea mieilor", nu sunt disponibile.

La mai puţin de o zi după acel anunţ, o petiţie în favoarea continuării serialului "Hannibal" a fost lansată pe site-ul change.org. Până la ora publicării acestor informaţii, petiţia a fost semnată deja de peste 51.500 de persoane. Petiţia poartă titlul "What are you thinking? Renew «Hannibal»!" ("La ce vă gândeaţi când aţi luat acea decizie? Reînnoiţi serialul «Hannibal»!") şi este însoţită de mesajul următor: "The fans want more Hannibal. Period." ("Fanii vor mai multe sezoane din «Hannibal». Punct.").

Fanii serialului "Hannibal" mizează, de asemenea, pe faptul că una dintre platformele online va interveni pentru a salva acest show TV. Hulu, de exemplu, a intervenit pentru a continua serialul "The Mindy Project" după ce show-ul fusese anulat de Fox în luna mai. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2014, când platforma Netflix a intervenit şi a continuat serialul "The Killing" care fusese anulat de postul AMC.

"Hannibal", un serial TV apreciat de criticii de specialitate, explorează relaţia complicată dintre un renumit doctor în psihiatrie care este însă un bărbat sadic şi canibal, Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), şi unul dintre pacienţii săi, un tânăr colaborator al FBI, Will Graham (Hugh Dancy), care este bântuit de capacitatea lui de a comunica emoţional cu autorii unor crime în serie.

Primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Hannibal" a avut premiera americană pe 4 iunie şi a avut o audienţă de 2,57 de milioane de telespectatori în Statele Unite ale Americii.

O producţie a Gaumont International Television şi Sony Pictures Television Networks, serialul "Hannibal" dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor a căror soartă atârnă de un fir de aţă la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a şoarecele şi pisica dintre eroii acestui show TV capătă noi valenţe.

Sezonul al treilea al serialului aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, "Dragonul Roşu", inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) şi viitoarea soţie a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici