"Faust"-ul lui Purcărete se joacă, deşi stagiunea s-a încheiat - GALERIE FOTO şi VIDEO

Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu a anunţat, joi, că, deşi stagiunea s-a încheiat, instituţia a decis să prezinte din nou, în 30 iunie, spectacolul "Faust", în regia lui Silviu Purcărete, deoarece foarte mulţi sibieni nu au reuşit să îl vadă la Festivalul de Teatru, iar cererea este mare.

355 afișări
Imaginea articolului "Faust"-ul lui Purcărete se joacă, deşi stagiunea s-a încheiat - GALERIE FOTO şi VIDEO

"Faust"-ul lui Purcărete se joacă, deşi stagiunea s-a încheiat (Imagine: Stefan Jammer)

GALERIE FOTO

Ca urmare a numeroaselor solicitări şi a faptului că foarte mulţi sibieni nu au reuşit să îşi cumpere bilete la ultimele reprezentaţii cu "Faust", după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, conducerea Teatrului Naţional "Radu Stanca" a decis, în mod extraordinar, programarea unei reprezentaţii a acestui spectacol pe durata verii.

Acesta va fi unicul spectacol prezentat de teatrul sibian în România pe perioada verii, potrivit Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu.

Spectacolul va avea loc în 30 iunie, la Hala Balanţa, de la ora 22.00, iar biletele în valoare de 20 lei (10 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari) pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală şi online pe sibfest.ro.

Agenţia Teatrală din Sibiu este deschisă de luni până vineri, între orele 12.00 şi 18.00.

"Faust"-ul lui Purcărete - unul dintre cele mai complexe spectacole ale teatrului sibian, care are nevoie de o hală industrială pentru a fi pus în scenă – va avea cinci reprezentaţii la Festivalul Internaţional de la Edinburgh, în perioada 18 – 22 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici