Festivalul de Film TIFF a primit 400.000 de lei de la Consiliul Local Cluj-Napoca

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, marţi, cu o singură abţinere, alocarea sumei de 400.000 de lei de la bugetul local pe acest an pentru organizarea celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

13 afișări
Imaginea articolului Festivalul de Film TIFF a primit 400.000 de lei de la Consiliul Local Cluj-Napoca

Festivalul de Film TIFF a primit 400.000 de lei de la Consiliul Local Cluj-Napoca

Potrivit referatului întocmit de Primăria Cluj-Napoca, prin protocolul semnat în iunie 2006 între municipalitate şi Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, s-a decis susţinerea cheltuielilor de organizare a TIFF de către Primărie şi Consiliul Local.

"Festivalul a dovedit posibilităţile Clujului de promovare a dialogului intercultural şi a diversităţii, de susţinere a creaţiei contemporane, de stimulare a vieţii culturale, de susţinere şi dezvoltare a industriei cinematografice", se arată în referatul realizat de Primăria Cluj-Napoca.

Consilierul local Molnos Lajos a cerut ca TIFF să primească 100.000 de euro, ceea ce ar fi însemnat aproximativ 370.000 de lei, însă restul aleşilor au votat în favoarea sumei de 400.000 de lei.

Molnos a fost singurul care s-a abţinut de la vot.

Cea de-a VII-a ediţie a TIFF se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 30 mai - 8 iunie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici