Festivalul european de animaţie aniMOTION s-a deschis marţi, la Sibiu

Aproape 200 de tineri, români şi străini, au participat marţi seara la deschiderea Festivalului european de animaţie aniMOTION, care se desfăşoară la Sibiu în perioada 3-8 iulie, transmite trimisul MEDIAFAX

1 afișare

În cadrul festivalului vor fi proiectate 95 de filme, însumând 500 de minute puse cap la cap, realizate de tineri din 15 ţări din Europa, mai cu seamă din partea estică. Studenţii români de la facultăţile de arte plastice, majoritatea în ultimii ani de facultate, din Bucureşti şi din Cluj, participă la festival cu 20 de filme.

Festivalul de animaţie are cinci secţiuni: filme de scurtmetraj, filme de lungmetraj, povestiri comandate (commissioned tales) pe teme educaţionale, ştiinţifice, reclame, promo-uri, generice, videoclipuri, povestiri interactive - jocuri, pop tales (povestiri ale culturii urbane contemporane).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici