Fiica lui Robert Redford a debutat ca regizor la Festivalul de Film Sundance

Amy Redford, fiica lui Robert Redford, a debutat ca regizor în cadrul Festivalului de Film Sundace, fondat de tatăl său, cu pelicula "The Guitar".

1 afișare
Imaginea articolului Fiica lui Robert Redford a debutat ca regizor la Festivalul de Film Sundance

Fiica lui Robert Redfort a debutat ca regizor la Festivalul de Film Sundance

Robert Redford şi Amy Redford au declarat că debutul fiicei actorului ca regizor în cadrul Festivalului de Film Sundance ţine exclusiv de capacităţile acesteia, ea neprimind niciun fel de ajutor din partea tatălui său.

"Este o întrebare clasică şi una pe care aş pune-o şi eu. Dar am fost implicată şi în alte filme care nu au fost selectate, procesul de selecţie fiind unul democratic, ceea ce îmi dă încredere", a declarat Amy Redford.

Robert Redfort a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că singurul rol pe care l-a avut a fost acela de tată care îşi susţine fiica. "Sunt fericit să spun că este pe drumul său", a subliniat Redford.

Organizat de institutul cultural fondat de actorul şi regizorul Robert Redford, în 1981, acest festival al filmelor independente care nu sunt realizate la Hollywood a devenit un punct fierbinte al cinematografiei internaţionale şi, în mod ironic, un loc în care Hollywood-ul vine să-şi "facă piaţa". Astfel, în perioada 17 - 27 ianuarie, în această regiune montană din jurul Salt Lake City, vor fi proiectate 121 de filme, dintre care 87 sunt în premieră mondială, din 25 de ţări.

Premiilor vor fi acordate la două categorii, ficţiune şi documentar, fiecare numărând câte 16 concurenţi.

"The Guitar", film care spune povestea unei tinere femei care îşi caută propriul spirit şi propria independenţă, a fost proiectat vineri. Drama o are în rolul principal pe actriţa britanică Saffron Burrows, aceasta interpretând rolul unei femei care îşi pierde locul de muncă, este părăsită de iubit şi află că are cancer, în fază terminală, care o va omorâ în cel mult 60 de zile.

Amy Redford şi-a început cariera prin regizarea unor piese de teatru de liceu, ca mai apoi să lucreze în televiziune şi cinema.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici