Filmele cu cele mai mari încasări în 2021. Un singur film ar putea avea încasări de peste un miliard

  • Anul 2021 a fost unul mai bun faţă de 2020 pentru industria cinematografică.
  • Mai multe producţii din top sunt chineze deoarece în China cinematografele au fost deschise aproape tot anul în timp ce în lumea occidentală au existat mai multe lockdown-uri.
  • Un singur film ar putea depăşi un miliard.
2194 afișări
Imaginea articolului Filmele cu cele mai mari încasări în 2021. Un singur film ar putea avea încasări de peste un miliard

Pe site-ul Boxofficemojo.com este publicat un top al filmelor cu cele mai mari încasări din acest an. Pe primul loc se află un film chinez, The Battle at Lake Changjin, care a doborât toate recordurile de încasări în China. Filmul este unul patriotic şi propagandistic şi spune povestea armatei chineze care i-a învins pe adversarii americani în Războiul din Coreea din 1950-1953. Acest film are încasări de 902 milioane de dolari.

Pe locul al doilea este o altă peliculă chineză, Hi, Mom, ce are ca teme dragostea familială şi dragostea maternă. Filmul începe ca o comedie despre o tânără chineză care călătoreşte în timp şi se împrieteneşte cu mama ei, dar pe parcurs povestea devine una emoţionantă. Filmul a avut încasări de 822 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea, dar nu pentru foarte mult timp, este Spider-Man: No way home, care are deja 780 de milioane de dolari la o săptămână de la lansare. Cel de-al treilea film Spider-Man cu Tom Holland în rol principal a avut 253 de milioane de dolari încasări la premieră, fiind al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografică după filmele Avengers Endgame şi Infinity War. Acest film este singurul din acest an care va depăşi suma de un miliard din vânzări.

Pe locul patru este ultimul film cu Daniel Craig în rolul de James Bond, No time to die. Acest film a obţinut din vânzarea de bilete nu mai puţin de 774 de milioane de dolari. Pe locul cinci este cel de-al nouălea film din seria Fast and Furious, F9: The Fast Saga cu încasări la nivel mondial de 726 de milioane de dolari.

Restul filmelor cu cele mai mari încasări din anul 2021:
6. Detective Chinatown 3- 686 de milioane de dolari
7. Venom: Let there be Carnage- 498 de milioane de dolari
8. Godzila vs Kong- 467 de milioane de dolari
9. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings- 432 de milioane de dolari
10. Eternals- 400 de milioane de dolari
11. Dune- 393 de milioane de dolari
12. Black Widow- 379 de milioane de dolari

Pentru acest an mai sunt două producţii care aşteaptă să aibă încasări destul de mari. Este vorba despre The Matrix Resurrections şi The King's Man care abia săptămâna aceasta s-au lansat. 

Anul 2021, mai bun decât 2020
Dacă în anul 2020 primele zece filme au avut încasări de 2,6 miliarde de dolari, în acest an filmele din top zece generează aproape 6,5 miliarde. Cu toate acestea, pandemia s-a simţit şi în acest an la box office şi încă nu se pot compara cu sumele obţinute dinaintea pandemiei. De exemplu, în anul 2019, primele zece filme au avut încasări de 12,5 miliarde, aproape dublu faţă de anul acesta, potrivit boxofficemojo.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
filme,
incasari,
top

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici