Filmul "Le concert/ Concertul", din această săptămâna pe voyo.ro

Filmul "Le concert/ Concertul", în regia lui Radu Mihăileanu, distins cu două premii César la gala din 2010, poate fi vizionat din această săptămână pe voyo.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

287 afișări
Imaginea articolului Filmul "Le concert/ Concertul", din această săptămâna pe voyo.ro

Filmul "Le concert/ Concertul", din această săptămâna pe voyo.ro

Pelicula a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin şi, pe lângă numeroase alte nominalizări, a fost distinsă în 2010 cu premiile César pentru cel mai bun sunet şi cea mai bună coloană sonoră.

Comedia dramatică "Le concert/ Concertul", care a avut premiera românească pe 20 noiembrie 2009, îl are în centru pe Andrei Filipov, dirijorul orchestrei Teatrului Balşoi şi cel mai mare dirijor din Uniunea Sovietică, concediat în plină glorie pentru că a refuzat să se despartă de muzicienii săi evrei. Treizeci de ani mai târziu, Filipov încă mai lucrează la Teatrul Balşoi, dar ca om de serviciu, când, într-o noapte, în timp ce curăţa biroul directorului în funcţie, sustrage un fax prin care orchestra rusă era invitată să cânte la Paris, la faimoasă sală Pleyel. Astfel, el îşi cheamă foştii colegi pentru ca împreună să treacă drept membrii Orchestrei Balşoi.

Cei care vor intra pe voyo.ro săptămâna aceasta şi se vor autentifica vor putea să vadă povestea care îl are în centru pe Andrei Filipov.

Totodată, pe voyo.ro, cinefilii pot viziona filmul "Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans/ Păcatele unui poliţist: Ultimul apel - New Orleans" (2009), cu Nicholas Cage şi Eva Mendes în rolurile principale.

Filmul îl are în centrul acţiunii pe Terence McDonagh (Nicolas Cage), un agent de poliţie curajos, care a salvat viaţa unui om în timpul uraganului Katrina. Dependent de analgezice, fără de care durerile de spate devin chinuitoare, poliţistul începe să consume şi cocaină. Însărcinat cu investigarea asasinării unor imigranţi senegalezi, Terence McDonough se transformă încetul cu încetul într-un poliţist corupt, dependent de droguri, care îl protejează pe un celebru traficant de droguri cu scopul de a-şi asigura lui însuşi necesarul zilnic de cocaină. În timpul filmărilor, la scenele cu cocaină, Nicholas Cage a folosit pudră pentru bebeluşi.

În 1992, Harvey Keitel apărea în pelicula "Bad Lieutenant" în rolul unui poliţist corupt care păstrează din drogurile confiscate de poliţie şi le vinde mai departe dealerilor, dar nu înainte de a-şi opri şi el. Abel Ferrara, cel care a regizat şi scris producţia din anii '90, nu s-a arătat încântat de noul film cu Nicholas Cage, atunci când acesta a fost anunţat. Pe de altă parte, producătorii peliculei din 2009 au declarat că filmul lor nu este o continuare a mai vechiului "Bad Lieutenant". Cu toate acestea, "Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans" a fost lansat în acceaşi dată precum cel din 1992 - 20 noiembrie, iar poveştile celor două producţii sunt foarte asemănătoare.

Voyo.ro este un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, lansat de divizia de internet a Pro TV S.A. Pe voyo.ro utilizatorii găsesc cele mai tari şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisiuni live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale, atât gratuit, cât şi contra-cost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici