Filmul lui Cristian Nemescu, la Cineclubul NexT

Societatea Culturală NexT, cu sprijinul CityPlex şi MediaPro Distribution, aduce un omagiu, la un an de la dispariţie, cineaştilor Cristian Nemescu şi Andrei Toncu, prin programarea filmului "California Dreamin' (nesfârşit)" în cadrul CineClubului NexT de pe 27 august.

1 afișare
Imaginea articolului Filmul lui Cristian Nemescu, la Cineclubul NexT

Filmul lui Cristian Nemescu, la Cineclubul NexT

Invitaţii acestei seri speciale a CineClubului vor fi actorii români din distribuţie şi echipa acestui film regizat de Nemescu, informează Societatea Culturală NexT.

După proiecţia ce va începe la ora 19.00, la Cityplex, vor avea loc obişnuitele discuţii ale CineClubului, între public şi invitaţi.

Intrarea la acest eveniment este liberă în limita locurilor disponibile, dar "California Dreamin' (nesfârşit)" este inclus şi în programul obişnuit al Cityplex în săptămâna 24-30 august.

Societatea Culturală NexT a fost înfiinţată în memoria lui Cristian Nemescu şi Andrei Toncu, pentru a ajuta cineaştii aflaţi la început de drum. Societatea organizează lunar CineClubul NexT, iar în această primăvară a iniţiat un festival internaţional de scurt şi mediumetraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici