Filmul "Snowpiercer", în care a jucat Vlad Ivanov, devine serial de televiziune

Producţia coreeană "Expresul zăpezii/ Snowpiercer" (2013), de Bong Joon-ho, în care actorul român Vlad Ivanov joacă alături de Ed Harris, Tilda Swinton şi John Hurt, va fi adaptată pentru micul ecran, serialul TV fiind produs de Tomorrow Studios, care a cumpărat drepturile filmului.

793 afișări
Imaginea articolului Filmul "Snowpiercer", în care a jucat Vlad Ivanov, devine serial de televiziune

Filmul "Snowpiercer", în care a jucat Vlad Ivanov, devine serial de televiziune (Imagine: Andreea Alexandru/Mesiafax Foto)

Scenariul serialului va fi semnat de Josh Friedman, care a realizat producţia TV "Terminator: Sarah Connor Chronicles" (2008 - 2009) şi povestea filmului "Războiul lumilor/ War of the Worlds" (2005), de Steven Spielberg, informează hollywoodreporter.com.

"Expresul zăpezii/ Snowpiercer", un film SF postapocaliptic a cărui acţiune are în prim plan un tren imens care călătoreşte în jurul lumii îngheţate, este o adaptare a romanului grafic "Le Transperceneige", de Jacques Lob, Benjamin Legrand şi Jean-Marc Rochette.

Drama SF s-a clasat pe locul al optulea într-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicaţiei Screen Daily.

"Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu Josh pentru această poveste incredibilă", a declarat reprezentantul Tomorrow Studios, Marty Adelstein. "Pentru că este un scriitor prolific şi inventiv reprezintă persoana ideală să creeze o lume nouă în adaptarea aceasta. Este un proiect amplu şi suntem emoţionaţi la gândul că îl reimaginăm pentru televiziune", a mai spus acesta.

În plus, Josh Friedman a fost producător şi scenarist al serialelor "Crossbones" (2014), difuzat de postul NBC, "The Finder" (2012) şi al filmului de televiziune "Locke & Key", produs de Fox.

"Este o ocazie importantă", a spus scenaristul. "Sunt un mare admirator al filmelor regizorului Bong, mai ales «Snowpiercer». Este un film SF minunat - bine gândit, politic, amuzant, înfricoşător şi alunecos. Şi are loc într-un tren. Ce-ţi poţi dori mai mult?", a încheiat acesta.

Realizat cu un buget de 39.200.000 de dolari, "Expresul zăpezii/ Snowpiercer" (2013) a primit peste 80 de nominalizări la festivaluri din întreaga lume şi numai în Coreea de Sud încasările au fost de 60 de milioane de dolari. Încasările pe plan mondial au depăşit 86,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici