Filmul "War Dogs", semnat de Todd Philips, cel care a regizat "Hangover", se anunţă comedia verii - VIDEO

Todd Phillips, regizorul celebrei serii "Hangover", revine cu o comedie obscenă, avându-i ca protagonişti pe Jonah Hill şi Miles Teller, transmite digitalspy.com.

827 afișări
Imaginea articolului Filmul "War Dogs", semnat de Todd Philips, cel care a regizat "Hangover", se anunţă comedia verii - VIDEO

Filmul "War Dogs", semnat de Todd Philips, cel care a regizat "Hangover", se anunţă comedia verii - VIDEO

Actorii Miles Teller şi Johan Hill vor intra în cele mai mari încurcături, în aventura lor din Afghanistan, după cum se observă din trailerul pregătit de echipa de producţie pentru filmul War Dogs.

Regizorul Todd Phillips, cunoscut pentru amuzanta serie "Hangover", revine cu o comedie obscenă, menită să îi facă pe cei ce o urmăresc să se tăvălească de râs.

Cea mai recentă comedie semnată de Todd Phillips, trimite duo-ul Miles Teller şi Jonah Hill în Afganistan, ca agenţi de vânzări de arme, în toiul războiului împotriva terorii.

Conform unui articol de la publicaţia Rolling Stone, War Dogs aruncă un ochi satiric asupra rolulului jucat de comercianţii de arme, în conflictul afgan.

Producţia îl ţine pe regizorul Phillips pe linia de plutire a producătorilor de comedii, după ce Hangover III a adunat peste 360 de milioane de dolari, potrivit statisticior de box-office, la nivel mondial, în urmă cu trei ani.

"War Dogs" va avea premiera pe 19 august în Statele Unite ale Americii şi pe 26 august, în Marea Britanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici