Formatul TV românesc "Miss fata de la ţară" va fi produs în Thailanda

Formatul de televiziune românesc "Miss fata de la ţară/ Miss Country Girl" va fi produs în primăvara aceasta în Thailanda şi va fi difuzat în prime time de televiziunea Channel 3.

297 afișări
Imaginea articolului Formatul TV românesc "Miss fata de la ţară" va fi produs în Thailanda

Formatul TV românesc "Miss fata de la ţară" va fi produs în Thailanda (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului, "Miss fata de la ţară" este primul format de televiziune românesc care reuşeşte să pătrundă pe piaţa audiovizualului din Asia. "Formatul a fost selecţionat în urma unui pitch internaţional organizat de compania P&G, care caută o emisiune pentru zona Asia, iar Thailanda este prima ţară care va intra în producţie cu un sezon de 13 episoade", se mai spune în comunicat.

Emisiunea "Miss fata de la ţară" a fost creată şi produsă de casa de producţie Media Factory şi difuzată în România de Prima TV. Doi dintre producătorii români care au participat la realizarea celor trei sezoane "Miss fata de la ţară" pentru Prima TV vor pleca în luna martie la Bangkok, pentru a acorda consultanţă echipei thailandeze şi a participa la filmarea primului episod al show-ului.

Formatul "Miss Country Girl" este distribuit la nivel internaţional de compania americană Small World IFT, condusă de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenţi distribuitori de formate de televiziune din SUA. Formatele Small World IFT sunt reprezentate în Asia de Bomanbridge Media din Singapore, compania care a reprezentat formatul la concursul P&G.

Formatul "Miss Country Girl" a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1 şi a fost vândut în alte aproape 20 de ţări, printre care Statele Unite, Australia şi Franţa. Grupul Viasat a achiziţionat formatul pentru ţări precum Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia şi Ghana.

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, toate create de echipa sa. Printre emisiuni se numără "Animat Planet Show", "România mea", "Reporter Incognito", "Aruncaţi din Tren", "Potopul după Dinescu", "Părerea Mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici