Fotografii Adrian şi Bogdan Năstase, stabiliţi în Chicago, îşi spun povestea la Pro TV Internaţional

Pro TV Internaţional va difuza sâmbătă, de la ora 17:15, un interviu în exclusivitate realizat cu doi români de succes - fotografii Adrian şi Bogdan Năstase, doi fraţi care s-au stabilit în SUA şi care au reuşit să facă din hobby-ul lor un business de succes, informează televiziunea.

464 afișări
Imaginea articolului Fotografii Adrian şi Bogdan Năstase, stabiliţi în Chicago, îşi spun povestea la Pro TV Internaţional

Fotografii Adrian şi Bogdan Năstase, stabiliţi în Chicago, îşi spun povestea la Pro TV Internaţional

Echipa Pro TV Internaţional i-a vizitat şi a realizat un interviu special cu ei, chiar în studioul foto, material care va fi difuzat în această sâmbătă, la Pro TV Internaţional, în emisiunea "Români de succes".

Povestea lor în acest domeniu începe în copilărie, în România, când joacă le-a fost fotografia. Peste ani, ceea ce devenise un hobby s-a transformat într-o adevărată meserie. Începutul, ca orice început, n-a fost deloc uşor, dar şansa le-a surâs imediat ce au plecat din ţară pentru a-şi îndeplini visul american.

Şi-au dorit dintotdeauna să fie artişti. Au absolvit o Universitate cu prestigiu din Statele Unite - Columbia College, au lucrat apoi ca asistenţi pentru zeci de fotografi, până au pus pe picioare propria afacere. Astăzi, au şedinţe foto pentru mari companii şi pentru reviste celebre de fashion, Bogdan povestind că unul dintre momentele în care s-a simţit mândru de munca lui a fost când în aeroport, venind spre România, a descoperit la un stand de ziare că o reclamă la produse cosmetice realizată de ei a intrat în Vogue, Harper’s Bazaar şi multe alte reviste.

Cel mai mult, mărturisesc ei, le place să fotografieze oameni, pentru că fiecare chip spune o poveste la fel de interesantă. Nu consideră că există oameni mai mult sau mai puţini fotogenici, iar despre photoshop nici nu vor să audă, cu toate că şi ei fac fotografie comercială.

Cei vor spune despre România, ce le lipseşte de aici şi de ce anume le este dor celor doi, telespectatorii români vor afla chiar de la ei, sâmbătă, de la ora 17:15, în cadrul emisiunii "Români de succes".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici