Gala Festivalului de Film de la Cannes, în direct la TVR Cultural

Postul de televiziune TVR Cultural transmite, în direct, pe 14 mai, gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, ediţia 2008, care se desfăşoară în perioada 14-25 mai.

18 afișări
Imaginea articolului Gala Festivalului de Film de la Cannes, în direct la TVR Cultural

Gala Festivalului de Film de la Cannes, în direct la TVR Cultural

Pe 14 mai, de la ora 19.45, criticul de film Irina Margareta Nistor va fi alături de telespectatori pentru a le aduce cât mai multe informaţii despre evenimentele din capitala filmului francez, comentând festivitatea de deschidere.

Preşedintele Juriului Festivalului de la Cannes, actorul şi regizorul Sean Penn, va fi cel care va da semnalul de deschidere, prezentând juriul format din opt membri - Alfonso Cuaron, Natalie Portman, Sergio Castellito, Rachid Bouchareb, Alexandra Maria Lara, Marjane Satrapi, Jeanne Balibar şi Apichatpong Weerasethakul.

De asemenea, în fiecare seară, de la ora 23.00, TVR Cultural, prin intermediul Agendei festivalului, prezintă telespectatorilor evenimentele din ziua precedentă în cadrul tuturor secţiunilor festivalului.

TVR Cultural transmite, de asemenea, şi gala de încheiere a Festivalului, Irina Margareta Nistor urmând să asigure comentariul şi traducerea şi pentru acest eveniment.

Ca şi în anul precedent, când a transmis o agendă zilnică a festivalului, dar mai ales Gala Festivalului de Film Cannes, programele TVR Cultural din următoarele două săptămâni se vor concentra asupra acestui eveniment cinematografic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici