Gala Life Ball de la Viena, unde Călin Goia a urcat pe scenă alături de Conchita Wurst, luni, la TVR

Gala Life Ball de la Viena, unde Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a urcat pe scenă alături de Conchita Wurst şi Dana International, va fi prezentată luni, de la 21.00, la TVR.

216 afișări
Imaginea articolului Gala Life Ball de la Viena, unde Călin Goia a urcat pe scenă alături de Conchita Wurst, luni, la TVR

Gala Life Ball de la Viena, unde Călin Goia a urcat pe scenă alături de Conchita Wurst, luni, la TVR (Imagine: Captura video)

Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, spune că participarea la evenimentul Life Ball este un punct câştigat pentru Voltaj în competiţia cântecului european.

Aceasta l-a însoţit pe Călin Goia la evenimentul caritabil anual Life Ball din Viena, unul dintre cele mai importante din lume dedicate luptei împotriva SIDA. Solistul trupei Voltaj se numără printre cei zece concurenţi la Eurovision 2015 invitaţi să cânte alături de Conchita Wurst, Dana International, Loreen şi Jedward, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Charlize Theron, Sean Penn, Sophie Ellis Baxtor, Paula Abdul, Mary J. Blige, Bill Clinton şi Jean Paul Gaultier sunt câteva dintre personalităţile internaţionale prezente sâmbătă seară la acest eveniment organizat la Primăria din Viena.

"E o ocazie unică să participi la un eveniment de asemenea anvergură şi extravaganţă. În plus, am avut şansa de a cunoaşte mai bine concurenţii altor ţări, care au fost, ca şi noi, invitaţi la eveniment. I-am descoperit pe reprezentanţii Norvegiei, Rusiei sau ai Italiei, cu care am stat de vorbă toată seara, ca între prieteni", afirmă Călin Goia.

Liana Stanciu mai spune că a fost impresionată de amploarea şi fastul manifestării: "Diversitate, eleganţă dusă la extrem, fantezie - astfel aş caracteriza, în câteva cuvinte, evenimentul (...). E minunat să vezi vedete de talie mondială unindu-şi forţele într-o cauză nobilă. Iar pentru noi, în contextul Eurovision în care ne aflăm, participarea la acest eveniment este un punct câştigat. A fost o experienţă pe care, cu siguranţă, cei care au trăit-o nu o vor uita prea curând".

Călin Goia a urcat pe scena Life Ball din Viena alături de câteva dintre cele mai sonore nume lansate de Eurovision, Conchita Wurst, Dana International, Loreen şi Jedward, precum şi de alţi câţiva artişti care vor putea fi văzuţi anul acesta la Eurovision. Împreună, ei au interpretat nu mai puţin celebra piesă "Waterloo", cu care ABBA câştiga cel mai important concurs muzical european în 1974.

Pe de altă parte, duminică, înainte de ceremonia oficială de deschidere a Eurovision 2015, membrii trupei Voltaj s-au relaxat la un concert desfăşurat la Opera de Stat din Viena, un spectacol inedit, în care s-a cântat atât operă, cât şi muzica uşoară.

Telespectatorii TVR şi internauţii pot vedea imagini de la Life Ball în cadrul "Agendei Eurovision 2015" de luni. Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici