GALA MEDIAFAX 20 DE ANI în imagini - Două decenii de activitate a agenţiei - GALERIE FOTO

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business, a organizat joi, Gala aniversară "Mediafax - 20 ani", pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate şi pentru a premia personalităţile care au marcat evoluţia României în acest timp.

525 afișări
Imaginea articolului GALA MEDIAFAX 20 DE ANI în imagini - Două decenii de activitate a agenţiei - GALERIE FOTO

GALA MEDIAFAX 20 DE ANI - Două decenii de activitate a agenţiei

Evenimentul a încheiat campania aniversară "Mediafax - 20 ani", în cadrul căreia partenerii şi clienţii agenţiei au luat parte la o călătorie în timp cu viteza informaţiei şi au rememorat evenimentele majore care au marcat ultimii 20 de ani şi care au fost relatate de MEDIAFAX.

Desfăşurată sub sloganul "Remember history. Live history. Make history", "Gala MEDIAFAX - 20 ani" a reunit figuri marcante ale societăţii româneşti şi a premiat personalităţile care au făcut ceva memorabil şi valoros pentru români.

VEZI GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici