Laureaţii Galei MEDIAFAX 20 de ani

Mugur Isărescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, C.T. Popescu, Gheorghe Hagi, Angela Gheorghiu şi părintele Nicolae Tănase au fost premiaţi, joi seară, la Gala MEDIAFAX 20 de ani.

1244 afișări
Imaginea articolului Laureaţii Galei MEDIAFAX 20 de ani

Laureaţii Galei MEDIAFAX 20 de ani

Ceremonia a fost prezentată de Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă, iar câştigătorii au fost anunţaţi de jurnalişti ai Agenţiei de presă MEDIAFAX.

Primul premiu Mediafax 20 de ani a fost anunţat de Elvira Gheorghiţă, senior reporter. Premiul a fost acordat părintelui Nicolae Tănase, pentru recuperarea sensului iniţial şi cel mai adânc al cuvântului "părinte", pentru repunerea spiritualităţii la baza grijii pentru aproapele nostru aflat în nevoie, dar şi pentru stăruinţa cu care creşte şi educă sute de copii, devenind un exemplu moral pentru mireni şi clerici deopotrivă.

Părintele Tănase este fondatorul Centrului Social "Pro Vita" pentru născuţi şi nenăscuţi, al Parohiei Valea Plopului, judeţul Prahova, din Arhiepiscopia Bucureştilor - Protoieria Vălenii de Munte.

Un alt premiu Mediafax 20 de ani a fost acordat editorialistului Cristian Tudor Popescu, pentru promovarea neobosită a libertăţii cuvântului, pentru că, de 20 de ani, şi-a asumat riscurile şi responsabilităţile care decurg din practicarea zilnică a libertăţii de exprimare, dar şi pentru curajul de spune ce crede, cu talent si forţă literară. Un al motiv este puterea sa de a rămâne relevant. Premiul a fost anunţat de Lucia Efrim, redactor-şef adjunct al Agenţiei de presă MEDIAFAX.

Omul de afaceri Dan Şucu a primit premiul Mediafax 20 de ani "pentru cea mai rezistentă în timp viziune antreprenorială românească, pentru construcţia unui brand solid, atât de business, cât şi personal". Conform prezentării făcute de Ovidiu Vanghele, senior reporter MEDIAFAX, Şucu a fost definit drept "cel mai prezent capitalist în casele românilor, un antreprenor autentic, care a urmărit cu perseverenţă o viziune clară de business şi etică de afaceri".

Un alt premiu Mediafax 20 de ani, anunţat de Romeo Chiriac, şef al Departamentului Sport, a revenit lui Gheorghe Hagi, în calitate de "cel mai bun jucător român în terenul celebrităţii globale", pentru că a devenit inspiraţie şi model pentru generaţii întregi de copii şi tineri, pentru că a adus veşti bune despre România sub ochii a milioane de oameni din toată lumea.

Laureată a Galei MEDIAFAX 20 de ani a fost şi soprana Angela Gheorghiu, "pentru că a făcut dintr-un talent de elită, o carieră mondială". Conform jurnalistului MEDIAFAX Cristian Fierbinţeanu, premiul i-a fost acordat artistei "pentru că a devenit imaginea respectului pentru arta românească, pentru efortul uriaş şi disciplina care i-au propulsat talentul în box-office-ul liric al lumii".

Omul de afaceri Ion Ţiriac a primit Premiul Mediafax 20 de ani pentru că şi-a construit prin forţe proprii cea mai respectata statură publică din România. "Pentru că e un self-made man care şi-a construit o carieră de business cu tenacitate, respect pentru parteneri şi dragoste pentru ţară. Pentru că ne arată în fiecare zi că respectul pentru muncă duce la success", au fost argumentele pentru acordarea acestui premiu, anunţat de jurnalista MEDIAFAX Aurelia Alexa.

Premiul Mediafax 20 de ani a revenit guvernatorului BNR Mugur Isărescu "pentru că a făcut din Banca Naţională cea mai importantă instituţie a României de azi". "Pentru că a pus încrederea în economie şi în moneda naţională la temelia reconstruirii instituţiei Băncii Naţionale. Pentru că a reuşit să dea continuitate şi coerenţă politicii financiare a ţării, în logica economiei de piaţă şi în spiritul interesului naţional", a precizat jurnalistul MEDIAFAX Ovidiu Tempea, senior reporter.

Fondatorul Agenţiei de presă MEDIAFAX, Adrian Sârbu, i-a anunţat pe câştigătorii premiului Mediafax 20 de ani Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. La eveniment au fost prezenţi foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, nu şi actualul preşedinte Traian Băsescu.

Gala s-a încheiat cu urcarea pe scenă a jurnaliştilor Agenţiei de presă MEDIAFAX şi a premianţilor MEDIAFAX 20 de ani, care au făcut o fotografie de grup.

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business, a organizat joi, Gala aniversară "Mediafax - 20 ani", pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate şi pentru a premia personalităţile care au marcat evoluţia României în acest timp.

Evenimentul a încheiat campania aniversară "Mediafax - 20 ani", în cadrul căreia partenerii şi clienţii agenţiei au luat parte la o călătorie în timp cu viteza informaţiei şi au rememorat evenimentele majore care au marcat ultimii 20 de ani şi care au fost relatate de Mediafax.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania face in prezent parte din cel mai mare grup media din România, Mediafax Group, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, rapoarte de piaţă, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici