Gala Premiiilor de Jazz, in memoriam Johnny Răducanu, pe 6 aprilie, în Capitală

Cea de-a 9-a ediţie a Galei Premiiilor de Jazz, decernate de Fundaţia Muzza, va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 19.30, la Godot Cafe-Teatru din Centrul Vechi al Bucureştiului, fiind dedicată celebrului muzician Johnny Răducanu, informează un comunicat.

234 afișări
Imaginea articolului Gala Premiiilor de Jazz, in memoriam Johnny Răducanu, pe 6 aprilie, în Capitală

Johnny Răducanu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Gala Premiilor de Jazz - Premiile Muzza, cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, este organizată de Fundaţia Muzza, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Evenimentul, realizat de muzicologul Alexandru Şipa, va fi prezentat de Anca Romeci şi dedicat lui Johnny Răducanu, care a încetat din viaţă în 2011.

Ediţia din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe cunoscuţii muzicieni Jancsy Korossy, în vârstă de 85 de ani (premiul de excelenţă), Nicolas Simion, Luiza Zan, Florin Răducanu, pe tinerii Alex Pădureanu, Toma Dimitriu şi Al Baroc, laureaţi ai unor recente concursuri, reputaţii interpreţi de blues Vali "Sir" Blues Răcilă şi Raul Kuşak şi apreciatele formaţii, revelaţii ale ultimilor ani, Guilty Lemon din Sibiu şi Marius Pop&M Theory.

Gala se va încheia cu un recital-surpriză. Preţul biletului de intrare este de 30 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici