Gala Premiilor UNITER, pe 13 aprilie, la TNB

Ediţia din 2009 a Galei Premiilor UNITER se va desfăşura pe 13 aprilie, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, şi va fi transmisă, în direct şi în reluare, pe TVR 1, potrivit unei adrese transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de către UNITER.

28 afișări
Imaginea articolului Gala Premiilor UNITER, pe 13 aprilie, la TNB

Gala Premiilor UNITER, pe 13 aprilie, la TNB (Imagine: Mediafax Foto)

UNITER a solicitat CNA sprijinul pentru ca Gala Premiilor Uniunii să fie transmisă în direct şi în reluare pe TVR 1. De asemenea, Uniunea a cerut aprobarea Consiliului ca un clip de autopromovare al Galei UNITER să fie difuzat pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR Internaţional şi TVR Info.

Potrivit adresei transmise CNA, semnată de Ion Caramitru, preşedintele UNITER, şi Aura Corbeanu, vicepreşedinte executiv, difuzarea spotului de autopromovare ar trebui să înceapă pe 2 aprilie.

Clipul va conţine siglele organizatorilor, sponsorilor, partenerilor, partenerilor media şi ale tuturor celor implicaţi în organizarea şi susţinerea financiară a Galei UNITER, un eveniment cultural, non profit. Totodată, UNITER a solicitat CNA acordul difuzării acestui clip la începutul şi la sfârşitul primei părţi a Galei, precum şi la începutul şi sfârşitul părţii a doua.

CNA a aprobat în şedinţa de joi toate solicitările UNITER privind retransmisia Galei Premiilor Uniunii pe TVR 1 şi difuzarea clipului de promovare a evenimentului pe posturile Societăţii Române de Televiziune.

UNITER organizează Gala Premiilor din 1991. Gala Premiilor Uniunii este un eveniment anual de acordare de premii creatorilor din domeniul teatrului şi celor mai valoroase creaţii teatrale.

Citeşte şi:

"Sclipiri şi teatru" de Eugen Ionesco, lansat în premieră, la UNITER

Spectacolul "Unchiul Vania", distins cu premiul UNITER

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici