Gala Tânărului Actor HOP 2016 va putea fi urmărită online, în direct - FOTO

Iubitorii de teatru îi pot urmări prin live video streaming, îi pot vota şi pot afla detalii despre participanţii la Gala Tânărului Actor HOP 2016 pe site-ul www.galahop.ro, un site dedicat tinerilor actori care concurează în cadrul evenimentului ce va avea loc între 5-8 septembrie, la Costineşti.

296 afișări
Imaginea articolului Gala Tânărului Actor HOP 2016 va putea fi urmărită online, în direct - FOTO

Gala Tânărului Actor HOP 2016 va putea fi urmărită online, în direct

Pentru al doilea an consecutiv, publicul se poate implica activ şi îi poate sprijini pe tinerii actori finalişti la Gala HOP. Îi poate ajuta să crească, le poate confirma profesionalismul şi, anul acesta, implicarea şi reacţia faţă de această lume „bună”.

Aceasta este tema celei de-a XIX-a ediţii a Galei HOP: „Ne-bun pentru această lume”. Nebunia – ca şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire.

Pe noul site dedicat participanţilor de anul acesta la Gala Tânărului Actor HOP – www.galahop.ro pot fi aflate mai multe informaţii despre tinerii actori. Cei interesaţi pot face cunoştinţă cu fiecare dintre ei. Pe site-ul www.galahop.ro, actorii se prezintă prin propriile filmuleţe şi oferă publicului iubitor de teatru toate detaliile despre activitatea lor profesională, despre aspiraţiile şi dorinţele lor.

aaaa

De asemenea, talentaţii actori pot fi urmăriţi şi pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

„În perioada 5 – 8 septembrie, urmăriţi live transmisia competiţiei şi votaţi! Cu un simplu click, puteţi fi aproape de cei 29 de tineri artişti care aspiră la trofeul HOP.Vă invităm să intraţi, alături de tinerii artişti, în lumea nebună a jocului şi a tinereţii. Au nevoie de bucuria contactului cu publicul lor!”, îi îndeamnă organizatorii pe amatorii de teatru bun şi tânăr.

Gala Tânărului Actor - HOP, un program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic. Evenimentul va avea loc între 5-8 septembrie 2016 la Vox Maris Grand Resort Costineşti. Directorul artistic al evenimentului este Miklós Bács.

Organizatorii evenimentului sunt: UNITER, Vox Maris Grand Resort, iar Ministerul Culturii finanţează acest proiect cultural.

„Gala HOP este singura oportunitate de a sărbători Începutul, de a pune bazele unui statement al generaţiei voastre, de a vă împărtăşi căutările artistice şi umane, de a aduce prin actul vostru autorial suprem, Monologul, ofrandă Vocaţiei ce v-a ales, Spiritului Creator, iar anul acesta, ofrandă celui mai însemnat coleg al nostru: William Shakespeare. Este singura şansă de împărtăşanie colectivă, de afirmare a crezului vostru artistic şi stilistic, singura şansă de a reaminti Cetăţii că sunteţi aici, că sunteţi puternici şi importanţi. Este singurul moment, asemănător momentului Creaţiei, în care Începutul poate genera solidaritatea unei întregi bresle, momentul în care energiile, strădaniile şi inventivitatea voastră şi a mentorilor voştri pot crea o altă lume, momentul plin de speranţă de care avem atât de mare nevoie atât noi, cei care suntem la apusul carierei, obosiţi şi vlăguiţi de lupta pentru idealurile noastre cât şi tinerii voştri colegi însetaţi de autoexprimare, de pe băncile facultăţilor. Sunteţi responsabili de autenticitatea, profesionalismul, valoarea şi sinceritatea acestui moment. Nicicând Bucuria nu a avut mai mare nevoie de Voi. Numai Voi puteţi crea din Gala HOP ceea ce ne dorim cu toţii, o competiţie profesională de cel mai înalt nivel, o declaraţie puternică şi personală a nevoii de a fi ne-bun pentru această lume!!”, afirma Miklós Bács, directorul Galei HOP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici