Gardianul îşi suspendă apariţia în print, fiind editat exclusiv online din 6 ianuarie

Ziarul Gardianul îşi suspendă apariţia în print începând cu 6 ianuarie, fiind editat exclusiv online, a declarat pentru MEDIAFAX Alecu Racoviceanu, membru în consiliul editorial al publicaţiei.

165 afișări
Imaginea articolului Gardianul îşi suspendă apariţia în print, fiind editat exclusiv online din 6 ianuarie

Ziarul Gardianul îşi suspendă apariţia în print, fiind editat exclusiv online din 6 ianuarie

"Gardianul îşi suspendă apariţia tipărită şi va fi editat exclusiv online pentru o perioadă", a declarat Racoviceanu, care a precizat că decizia intră în vigoare din 6 ianuarie.

Întrebat ce se va întâmpla cu angajaţii ziarului, Racoviceanu a precizat că o decizie în acest sens va fi luată de către acţionarii publicaţiei.

"E o decizie pe care acţionariatul o va lua în următoarele zile. Se va avea grijă nu numai în temei legal, ci şi în temei moral de toţi cei care au fost alături de ziar", a precizat acesta.

Ziarul Gardianul a fost lansat în 2002, cu Gabriel G. Stănescu - director general şi Sorin Ovidiu Bălan - redactor-şef. Printre colaboratorii primului număr s-au numărat Marius Guţă, Magda Spiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu, Alecu Racoviceanu, Tatiana Dabija, Ioana Popescu şi Paul Andone.

În prezent, Gardianul este editat de SC Best Media Press, iar colegiul editorial este format din Lidia Popeangă-Mitchevici, Alecu Racoviceanu şi Val Vâlcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici