Gardianul şi Ziua şi-au suspendat şi apariţia online - Mediafax

Gardianul şi Ziua şi-au suspendat şi apariţia online

Ediţiile online ale ziarelor Gardianul şi Ziua, care şi-au sistat apariţia în format print la începutul lunii ianuarie, nu vor mai fi disponibile nici online, începând de luni, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii acestora.

1002 afişări

Imaginea articolului Gardianul şi Ziua şi-au suspendat şi apariţia online

Gardianul şi Ziua şi-au suspendat şi apariţia online

Potrivit lui Alecu Racoviceanu, membru în consiliul editorial alpublicaţiei, ediţia online a ziarului Gardianul a fost închisă.De altfel, ultima actualizare a site-ului datează din 17ianuarie.

"Începând de azi (luni, n.r.), ziarul Ziuaîşi sistează şi apariţia online", a declarat pentruMEDIAFAX Mihai Pâlşu, directorul general al publicaţiei. Pâlşu aprecizat că la Ziua online lucrau 14 jurnalişti, cărora leva fi întrerupt contractul de muncă.

 

Ziarul Gardianul şi-a suspendat apariţia în print începând cu 6ianuarie, în timp ce cotidianul Ziua şi-a întrerupt apariţia înformat tipărit din 7 ianuarie.

Ziarul Gardianul a fost lansat în 2002, cu Gabriel G. Stănescu -director general şi Sorin Ovidiu Bălan - redactor-şef. Printrecolaboratorii primului număr s-au numărat Marius Guţă, MagdaSpiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu, Alecu Racoviceanu,Tatiana Dabija, Ioana Popescu şi Paul Andone. Gardianul este editatde SC Best Media Press, colegiul editorial fiind format din LidiaPopeangă-Mitchevici, Alecu Racoviceanu şi Val Vâlcu.

Ziarul Ziua este editat de grupul de presă Ziua, deţinut 100% deAsociaţia Salariaţilor Petrom. Conform Biroului Român de Audit alTirajelor (BRAT), cotidianul Ziua a raportat, pentru perioada iulie- septembrie 2009, vânzări de 10.954 de exemplare pe apariţie îniulie 2009, de 11.352 de exemplare în august şi de 10.796 deexemplare în septembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
GARDIANUL ,
ONLINE ,
ZIUA ,
ziare

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.