George Mihăiţă - premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal

George Mihăiţă a primit premiul Uniunii Teatrale din România (UNITER) pentru cel mai bun actor în rol principal, luni seară, în cadrul unei gale care are loc la sediul TVR 1.

119 afișări
Imaginea articolului George Mihăiţă - premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal

George Mihăiţă - premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti, a primit acest premiu pentru rolul dintr-un spectacol al instituţiei pe care o conduce, "Casa Zoikăi", de Alexandru Tocilescu.

La această categorie au mai concurat Mihai Constantin ("Sfârşit de partidă", la Teatrul Metropolis, Bucureşti) şi Ionuţ Caras ("Noaptea Walpurgiei sau Paşii Comandorului", la Teatrul Naţional "Lucian Blaga", Cluj-Napoca).

Juriul UNITER a fost format din Marina Constantinescu (critic de teatru), Florica Ichim (critic de teatru), Valeria Seciu (actriţă), Mihai Madescu (scenograf) şi Cornel Todea (regizor).

Anul trecut, acest premiu i-a fost acordat lui Victor Rebengiuc, pentru rolul Willy Loman din spectacolul "Moartea unui comis voiajor" (Teatrul Bulandra, Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici