George W. Bush, interviu în exclusivitate, la TVR 1

TVR 1 va difuza, joi, în cadrul Jurnalului de la ora 19.00, un interviu cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, realizat la Casa Albă, în preambulul vizitei sale la Bucureşti, informează Televiziunea Publică.

165 afișări
Imaginea articolului George W. Bush, interviu în exclusivitate, la TVR 1

George W. Bush, interviu în exclusivitate, la TVR 1

Interviul a fost realizat la Casa Albă de corespondentul TVR la Washington, Tudor Naparu.

"În preambulul vizitei sale la Bucureşti, preşedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, a acordat TVR un interviu în exclusivitate pentru mass-media de televiziune", transmite TVR.

Interviul, încadrat în campania "Dosarele NATO", va acoperi teme precum vizita lui George W. Bush în România pentru Summitul NATO, situaţia actuală din Afganistan, scutul anti-rachetă, extinderea NATO şi parteneriatul strategic S.U.A. - România.

Tudor Naparu este corespondentul TVR la Washington din 20 iunie 2007 şi a ocupat anterior funcţia de reporter ştiri externe la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici