Gipsy Kings, concert în Parcul Sebastian din Sectorul 5

Formaţia Gipsy Kings va concerta duminică, în Parcul Sebastian din Sectorul 5 a Capitalei, în cadrul Festivalul Internaţional de Muzică Romanes.

3591 afișări
Imaginea articolului Gipsy Kings, concert în Parcul Sebastian din Sectorul 5

Gipsy Kings, concert în Parcul Sebastian din Sectorul 5

„Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Partida Romilor <Pro-Europa>, în parcul Sebastian, în data de 15 august, începând cu ora 18:00, va avea loc Festivalul Internaţional de Muzică Romanes. Celebra formaţie Gipsy Kings, cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei), va concerta în premieră, pe scena festivalului. Gipsy Kings sunt recunoscuţi la nivel mondial pentru multe hit-uri precum <Djobi, Djoba>, <Bamboleo>, <Volare> sau <Escucha me> şi au dobândit un succes global la sfârşitul anilor '80”, anunţă Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, printre cei invitaţi în cadrul festivalului, vor cânta: Diana Matei, Taraful Cleante, Mahala Rai Banda, Connect-R, Costel Biju, Gipsy Kings, alături de invitata specială, Nicole Cristiana.

„Evenimentul este realizat de Asociaţiei Romilor şi <Pro Europa>, Drăgoi Music ART şi Primăria Sectorului 5, aceasta din urmă punând la dispoziţie locaţia. De asemenea, Poliţia Locală Sector 5 va asigura ordinea publică şi buna desfăşurare a evenimentului, în condiţii de siguranţă. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu COVID-19. Primăria Sectorului 5 nu a cheltuit bani din bugetul local, pentru desfăşurarea evenimentului”, arată comunicatul de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici