Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

Go4it a depăşit, în ianuarie, bariera de un milion de vizitatori unici pe lună, devenind astfel, la cinci ani de la lansare, principala sursa de informaţii despre tehnologie în general şi despre gadgeturi în special, pentru pasionaţii acestor domenii, potrivit unui comunicat.

237 afișări
Imaginea articolului Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

Go4it a depăşit bariera de un milion de vizitatori unici pe lună

Go4it înseamnă pasiune pentru tehnologie: pasiunea celor care scriu şi pasiunea celor interesaţi de smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto şi toate dispozitivele care încorporează cele mai noi tehnologii. Pe Go4it, utilizatorii pot găsi cele mai noi ştiri din domeniu şi se pot informa înainte de a-şi cumpăra un gadget. Site-ul conţine articole accesibile atât utilizatorilor pasionaţi de domeniu, cât şi celor fără pregătire tehnică.

În 2011 a fost lansat Go4games, site dedicat jocurilor de PC şi console, care a ajuns rapid preferatul gamerilor înrăiţi. Tot în 2011, utilizatorii au fost premiaţi cu o mulţime de gadgeturi, jocuri originale şi licenţe antivirus gratuite.

În 2012 se lucrează la o înfăţişare nouă a site-ului, atât pentru cei care vizitează Go4it de pe calculator, cât şi pentru cei care intră de pe telefonul mobil sau tabletă.

Utilizatorii sunt invitaţi să viziteze şi pagina de facebook a Go4it, unde, dacă devin fani până de Sfântul Valentin, le este premiată dragostea pentru gadget-uri cu un Mouse Logitech G700.

"Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă promitem că vom rămâne aceeaşi sursa de încredere, unde puteţi citi cele mai importante noutăţi, tutoriale şi review-uri juste.", a declarat echipa Go4it.

Lansat în iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din România. Adresat atât celor ce deţin cunoştinţe solide de IT, cât şi celor care sunt pasionaţi de tehnologie şi de nou, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri despre lumea gadget-urilor, într-un limbaj accesibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici