Go4it.ro provoacă blogosfera la dezvăluiri despre laptop-uri

Go4it.ro, singurul site de gadgeturi din România, provoacă pentru a doua oară blogosfera românească la mărturisiri tranşante despre preferinţele în materie de gadgeturi, participând la competiţia “Gadget-uri de blogger – Laptop-uri”.

14 afișări
Imaginea articolului Go4it.ro provoacă blogosfera la dezvăluiri despre laptop-uri

Go4it.ro provoacă blogosfera la dezvăluiri despre laptop-uri

Bloggerii care doresc să îşi exerseze talentul jurnalistic şi rolul de lideri de opinie o pot face printr-un articol pe blog-ul propriu în care să-şi povestească experientele legate de laptop-ul pe care îl au deja sau despre cel de pe care ar dori să posteze în continuare. Efortul va fi răsplătit cu un premiu tentant: un laptop multimedia Packard Bell Easynote de 17’’

Competiţia se desfăşoară între 4 iunie şi 3 iulie 2008 pe site-ul www.go4it.ro , iar în concurs se poate înscrie oricine posedă un blog de minim 3 luni de zile pe care a acumulat deja peste 30 de articole.

Pentru a putea participa la concurs cu articolul de pe blog, utilizatorii trebuie să includă în acesta două link-uri către site-ul www.go4it.ro, aşa cum este specificat în regulamentul concursului disponibil pe site.

Pe lânga competiţia “Gadget-uri de blogger”, pe pagina dedicată concursului, bloggerii au la dispozitie şi un chestionar în care îşi pot spune structurat părerea despre elementele de care ţin cont în achiziţionarea unui laptop. Rezultatele acestui sondaj despre preferintele blogger-ilor, vor fi făcute publice pe site-ul www.go4it.ro la finalul concursului.

Având ca precedent prima editie a concursului “Gadgeturi de blogger” dedicata telefoanelor mobile, Go4it.ro continuă prima acţiune de anvergură care permite afirmarea bloggerilor ca lideri de opinie ce pot impune tendinţe în materie de gadgeturi.

“Prima etapă a competiţiei a reuşit să stârnească interesul a peste 70 de bloggeri din toată ţara. În etapele care urmează vom încerca să cuprindem toată gama de gadget-uri şi să oferim premii cât mai interesante” declara Ionut Popa, Project Manager al site-ului www.go4it.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici