Go4it.ro s-a relansat

Site-ul Go4it.ro s-a relansat pe 26 februarie, cu un nou look, cu o structură mai uşor de navigat şi cu secţiuni noi pentru pasionaţii de gadget-uri, cum ar fi Download.

34 afișări
Imaginea articolului Go4it.ro s-a relansat

Go4it.ro s-a relansat

Noul Go4it.ro pune la dispoziţia utilizatorilor un comparator de produse prin care pot vedea, în paralel, avantajele şi dezavantajele a patru produse similare din categoriile: telefoane mobile, camere foto şi video sau MP3 playere.

Pasionaţii de informaţii din domeniul tehnologiei vor regăsi pe site cele mai interesante ştiri şi articole din domeniu, dar şi un număr mai mare de teste de produse.

La unele dintre aceste teste martori vor fi chiar utilizatorii, redactorii go4it.ro urmând să prezinte produsele în faţa camerei de filmat.

Cei care au luat deja decizia de a vinde sau de a cumpăra gadget-uri, o pot face uşor pe noul site, pentru că postarea anunţurilor se face rapid, fără logare, iar pentru a găsi oferta potrivită go4it.ro pune la dispoziţie mai multe filtre.

Utilizatorii go4it.ro pot folosi noua secţiune de Download, unde vor găsi cele mai folosite programe, utilitare de sistem şi utilitare Internet, dar şi cele mai recente demo-uri de jocuri şi trailere de filme.

De asemenea, userii se pot abona la un feed special de RSS, pentru a fi permanent la curent cu conţinutul acestei secţiuni.

"Cu fiecare versiune încercăm să aducem lucruri noi utilizatorilor. Pasionaţii de gadget-uri sunt, însă, cei mai buni critici. Tocmai de aceea îi invitam să ne spună părerea lor despre noul site", a declarat Ionuţ Popa, Project Manager al site-ului www.go4it.ro.

Aceasta este a treia versiune a site-ului, care a evoluat de la reprezentarea pe internet a revistei cu acelaşi nume, la o sursă complexă ce poate fi folosită cu uşurinţă de orice utilizator care vrea să fie în pas cu tehnologia, fără a avea cunoştinţe specifice de IT.

Lansat în iunie 2007, de MediaPro Interactiv, www.go4it.ro este singurul site de gadget-uri din România.

Citeşte şi:

Mediafax aduce go4it.ro în portalul Orange World

go4it.ro lansează un site pentru telefoanele mobile în portalul Orange World

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici