Google a lansat "Legalize Love", o campanie care sprijină legalizarea căsătoriilor gay

Google a lansat, sâmbătă, campania "Legalize Love", o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.

428 afișări
Imaginea articolului Google a lansat "Legalize Love", o campanie care sprijină legalizarea căsătoriilor gay

Google a lansat "Legalize Love", o campanie care sprijină legalizarea căsătoriilor gay

Potrivit site-ului Dot429.com, campania "Legalize Love" a debutat în Polonia şi în Singapore şi "se va concentra în acele zone cu culturi homofobe, unde există legi anti-gay". Campania va opera şi în toate oraşele din lume în care Google are o reprezentanţă oficială, informează huffingtonpost.com.

Google şi-a manifestat şi în trecut sprijinul pentru legalizarea căsătoriilor gay. În 2008, grupul american a înfiinţat un blog special, pentru a contracara amendamentul din California prin care autorităţile din acest stat american doreau să interzică mariajele între persoanele de acelaşi sex (amendamentul a fost adoptat).

În 2012, de Sfântul Valentin, Google a postat pe pagina sa oficială un logo dedicat căsătoriilor gay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici