Google a lansat Sidewiki, care permite internauţilor să posteze comentarii

Compania americană Google a lansat, miercuri, Google Sidewiki, un instrument care le permite internauţilor să posteze comentarii pe diverse site-uri, acestea fiind vizibile numai pentru utilizatorii noului serviciu.

25 afișări
Imaginea articolului Google a lansat Sidewiki, care permite internauţilor să posteze comentarii

Google a lansat Sidewiki, care permite internauţilor să posteze comentarii

Google Sidewiki are forma unei ferestre în cadrul motorului de căutare, care apare în partea stânga pe paginile web şi care afişează comentariile lăsate de alţi utilizatori vizavi de conţinutul paginii vizitate.

Comentariile sunt vizibile pentru utilizatorii programului Sidewiki care vizitează site-ul unde acestea au fost făcute.

La rândul lor, cei care vizualizează mesajele pot publica propriile comentarii, fără a avea posibilitatea de a modifica impresiile deja postate.

Google a dat asigurări că, în ceea ce priveşte mesajele, cele mai interesante vor fi afişate primele.

Serviciul Sidewiki este disponibil în browserele Firefox şi Internet Explorer. El va putea fi folosit în viitor şi în cadrul Google Chrome.

Potrivit PaidContent.org, acest instrument ar putea "agasa" anumite site-uri, care au deja propriul sistem de comentarii online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici